Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства ЗА ДЕМОГРАФІЧНОЮ СИТУАЦІЄЮ НАШЕ МІСТО В ПОЗИТИВІ

ЗА ДЕМОГРАФІЧНОЮ СИТУАЦІЄЮ НАШЕ МІСТО В ПОЗИТИВІ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Щотижня на останній полосі газети «Мукачівська Ратуша» публікуються повідомлення про народжуваність та смертність, кількість шлюбів та їх розірвань. Однак хотілося б бачити картину більш масштабно. Тому ми звернулися до начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану (колишній ЗАГС) Антоніни Ангел.
– Антоніно Андріївно, з Вашого дозволу почнемо розмову з демографічної ситуації в місті, скільки народилося і скільки людей померло?
– Станом на липень поточного року в Мукачеві зареєстровано 640 немовлят, із них 401 хлопчик і 239 дівчаток. Як бачимо хлопчиків набагато більше. Минулого ж року в Мукачеві народилося 1062 немовляти.
– Зростання народжуваності в порівнянні навіть з минулим роком викликане не останню чергу підвищенням державних виплат на перше, другу, третю і наступних дітей. Якщо брати за національністю, то представники якої найбільше народжують? Ви мене розумієте?
– Такої статистики ми не ведемо, але якщо я вас правильно зрозуміла, то найвищий показник з мікрорайону вул. Івана Франка. Хочу зауважити, що великими темпами збільшується кількість одиноких матерів. Якщо за цілий 2011 рік їх було зареєстровано 273, то за половину нинішнього року 221. Що ж до кількості померлих, то на липень відійшли в потойбіччя 573 людини, а торік 918. То ж торік народилося більше, ніж померло на 144 людини, а цього року ця цифра така – 67.
– А як справи з одруженнями та розлученнями?
– Щойно оприлюднено Всеукраїнський рейтинг, за яким Закарпаття на першому місці за міцністю сім'ї, а те, що народжуваність в нашому краї найвища в державі, то це вже давно відомо. Так от на липень цього року стала на рушничок щастя 301 пара, за 2011 рік їх було 685. Водночас цього року розірвала шлюб 41 пара. Якщо вам цікаво, то можу сказати, що цього року мукачівці пов'язали свою долю з громадянами Росії, США, Грузії, Італії, Британії, ФРН, Угорщини, Молдови.
– І на завершення, Антоніно Андріївно, кому як не Вам знати, які сьогодні імена популярні в молодих батьків, а також неординарні?
– Дівчаток найчастіше називають Даринками, Анастасіями, Катеринами, а хлопчиків – Артем, Максим, Микола, Роман. А щодо неординарних на наших теренах імен, то це Мерседес, Дана, Ізаура, Златослава, Патріція, Глорія, Соломія, Кіті, Кіріл, Кевін, Язмін, Міклош...
– Дякую Вам і бажаю більше роботи з реєстрацією народження, шлюбів, і менше – розлучень, смертей.
Микола Рішко

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".