Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини НЕЗАБАРОМ У НАС ПОЧНУТЬ ПРАЦЮВАТИ ДВА ЦЕНТРИ ФОНДУ «ВІДРОДЖЕННЯ»

НЕЗАБАРОМ У НАС ПОЧНУТЬ ПРАЦЮВАТИ ДВА ЦЕНТРИ ФОНДУ «ВІДРОДЖЕННЯ»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Міжнародний фонд «Відродження» потужна благодійна організація, що має свої центри в багатьох куточках світу, так само як і в Україні. Минулого тижня делегація фонду зустрілась у міській Ратуші з керівниками Мукачева. Директор програми фонду «Верховенство права» Роман Романов поінформував про мету приїзду до Мукачева, це – надання правової допомоги малозабезпеченим верствам і, зокрема, ромському населенню, працювати над зняттям соціальної напруги в громаді. Представниця фонду Дженіфер Танака, яка приїхала з Будапешта, поділилася досвідом роботи з ромськими громадами в країнах Східної Європи, а науковець Кембріджського університету в Лондоні Лотта Теале, яка щойно повернулася зі С'єра-Леоне, відзначила, що побувавши в багатьох куточків світу і вважає Мукачево одним з найгарніших міст.
Міський голова Золтан Ленд'єл розповідав про ситуацію, яка складається з ромським населенням у нашому місті. Прикро, але важко даються тут духовні та освітні програми, велика серед ромів злочинність, в багатьох сім'ях роблять бізнес на народження дітей для отримання допомоги... Тому міський голова дуже позитивно ставиться до проектів фонду, які дозволять довести до цих верств населення не тільки їх права, але і обов'язки перед суспільством.
Ситуація може покращитися тільки в тому випадку, якщо вихователями в дитсадках, вчителями в школах, лікарями, адвокатами будуть саме представники ромської національності, відзначив заступник міського голови Михайло Лабош, – адже освічені одноплемінники будуть добрим прикладом для наслідування.
Роман Романов повідомив, що Фонд має намір відкрити свої центри з надання правової допомоги в центральній частині міста і в ромському поселенні. На завершення секретар міської ради Іван Маняк вручив гостям книги про Мукачево.
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".