Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини ДИПЛОМАТИ З БІЛЬШ ЯК ДЕСЯТИ КРАЇН СВІТУ

ДИПЛОМАТИ З БІЛЬШ ЯК ДЕСЯТИ КРАЇН СВІТУ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
вивчали інвестиційні можливості Мукачева
Такого потужного дипломатичного десанту Мукачево вже давно не бачило – на виїзне засідання Міжнародного Трейд-клубу до міської Ратуші зібралися дипломати з понад десяти країн, зокрема, Росії, Білорусі, Узбекистану, Словаччини, Чехії, Польщі, Литви, Великобританії, Німеччини, Ізраїлю, Норвегії, Китаю... З вітальним словом до них звернувся міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл, який відтак розповів про історію і сьогодення нашого древнього міста, його інвестиційну привабливість. Про економічний потенціал Мукачівщини розповів заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Едуард Дуда.
У своєму виступі президент Міжнародного Трейд-клубу, міністр-радник Посольства Польщі в Україні Анджей Грабовскі відзначив, що Трейд-клуб створено майже 20 років тому. Його представники працюють у сорока міжнародних організаціях, офіційно зареєстрованих в Україні:
– Ми зацікавлені у рекламі Мукачева, адже ваш край приваблює інвестора, зокрема, вигідним розташуванням. Завдяки потенціалу міста, зусиллям місцевої влади та наших представників упродовж останніх п'яти років роботу в Мукачеві вже розпочали кілька підприємств з іноземними інвестиціями, - зазначив він.
Начальник головного управління з питань європейської інтеграції, зовнішньоекономічних зв'язків і туризму облдержадміністрації Ернес Нусер презентував економічний, науково-технічний та інвестиційні пропозиції краю. А начальник відділу зовнішньоекономічних зв'язків, інвестицій і туризму Мукачівського міськвиконкому Адік Боднар, презентуючи потенціал нашого міста, пропонував, зокрема, долучитися до будівництва аквапарку на джерелі термальної води з тенісними кортами і парком відпочинку, критим басейном на території СОК ДЮСШ. Досить сказати, що запасів термальної води в місті вистачить на 137 років. Окрім того Мукачево має можливість і планує спорудити Міжнародний аеропорт до 2016 року, якщо знайдеться потіжний інвестор, котрий матиме змогу вкласти в цей проект від 130 до 150 мільйонів євро. За планом такий проект відкриє нові можливості розвитку міста – не тільки у соціально-економічному контексті, а насамперед транспортному, логістичному та туристичному. Експерти наголощують на вдалості топографічного та геополітичного розташування майбутнього аеропорту. Адже місто знаходиться недалеко від багатьох країн-сусідів та має сприятливу «розу вітрів».
Відтак інвестиційні можливості своїх підприємств презентували на відео моніторах заступник генерального директора «ЕНО-меблі» Едуард Стець, генеральний директор ПАО МТФ «Мрія» Рома Купінене, генеральний директор заводу малих архітектурних форм Василь Устич.
На завершення міський голова запропонував дипломатам здійснити екскурсію центральною частиною Мукачева, вони побували також в СП «Фішер-Мукачево», в замку Паланок.

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".