Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини ВИХОВАНЦЯМ КЛУБУ МИХАЙЛА ТОКАРЯ НЕ БУЛО РІВНИХ

ВИХОВАНЦЯМ КЛУБУ МИХАЙЛА ТОКАРЯ НЕ БУЛО РІВНИХ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Минулої суботи в Мукачівському СОК ДЮСШ проведено 13-ий Міжнародний турнір з греко-римської боротьби пам'яті першого президента Закарпатської федерації греко-римської боротьби Михайла Токаря. Змагання розпочалися з самого ранку. До Мукачева з'їхалися 240 спортсменів з 6 країн: України, Угорщини, Чехії, Литви, Румунії, Молдови.
На офіційне відкриття о 14.00 до спортивного комплексу завітали очільники міста та району, зокрема, голова Мукачівської РДА, молодший брат Михайла Токаря – Ілля. Опісля, гості попрямували до могили першого президента Закарпатської федерації греко-римської боротьби, щоб покласти квіти та вшанувати хвилиною мовчання.
Три дні на майданчику спортивного комплексу ДЮСШ Мукачева проходив цей юнацький турнір. В змаганнях взяло участь 27 команд з них 5 з Угорщини, Литви, Чехії, Румунії, Молдови. 247 учасників виборювали нагороди, серед них один майстер спорту, 26 кандидатів у майстри спорту. Змагання обслуговували 30 суддів.
Дуже вдало виступили господарі змагань. На найвищу сходинку п'єдесталу пошани піднялися – до 47 кг. Матичин Артур, до 53 кг. – Суворін Андрій, до 58 кг. – Козуб Сергій, до 59 кг. – Гардубей Дмитро,
Срібними призерами стали до 32 кг. Коротков Олександр, до 42 кг. – Данашевський Ігор, до 85 кг. – Пивоваров Андрій,
Третє місце здобули – до 32 кг. Балога Віктор, до 38 кг. – Пекар Михайло, до 59 кг. – Вердемецький Роман та Гурзан Павло, до 85 кг. – Копердак Міклош.
Переможцями турніру стали також Терзі Вадим (Молдова), Адаменко Адам (Стаханов, Україна), Леваі Тамаш (Угорщина), Шлейва Крістас (Литва), Ковернюк Богдан (Тячів), Варга Микола (Тячів), Терещенко Владислав (Кіровоград), Белокурский Артем (Тернопіль), Ромас Фрідрегас (Литва). А призерами – представники Угорщини, Молдови, Литви, Румунії, Чехії, а також Одеси, Харкова, Долини, Виноградова, Маріуполя, Кіровограда, Тячева.
У загальнокомандному заліку перше місце переконливо посіла збірна Мукачева (108 балів), друге місце – збірна Молдови (78 балів), і третє – команда Угорщини (69 балів).
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".