Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини Бронзові медалі Мукачівських ветеранів баскетболу на турнірі пам'яті Миколи Баглея

Бронзові медалі Мукачівських ветеранів баскетболу на турнірі пам'яті Миколи Баглея

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
П'ятий рік поспіль мукачівські ветерани баскетболу взяли участь у Міжнародному турнірі - "Відкритий кубок Київа серед ветеранів пам'яті майстра спорту міжнародного класу, срібного призера 18 Олімпійських ігор та чемпіона Європи Миколи Баглея". На відкритті турніру учасників змагань привітали заступник голови Оболонської районної держадміністрації Київа Олексій Никитюк, заслужений тренер України Володимир Карпухін, колишній капітан команди «Будівельник» (Київ) Роман Рижик, а також ветерани баскетболу, які грали в одній команді з великим майстром цієї чудової гри. Хвилиною мовчання всі учасники турніру вшанували пам'ять Миколи Баглея.
У 20-му ювілейному турнірі взяло участь 12 чоловічих та 2 жіночі команди із Вільнюса, Кишинева, Київа, Одеси, Житомира, Севастополя, Львова, Дніпропетровська та Мукачівська жіноча команда «Карпатські ведмедиці».
Протягом чотирьох днів на спортивному майданчику столичного комплексу «Меридіан» ветерани змагалися у трьох вікових групах 40+, 50+, 60+. Наша Мукачівська чоловіча команда виступала у віковій групі 50+ разом із командами Київа, Вільнюса та Житомира. У першій грі проти литовських баскетболістів наші ветерани виграли 1-й та 3-й періоди, але всеж поступилися за підсумком - 45:51. У грі проти київської команди наші гравці завершили першу половину унічию — 30:30. Але більш досвідчена столична команда, в складі якої грали майстри спорту, призери та чемпіони Радянського Союзу і України, переграла нашу команду з рахунком 64:52.
У грі за третє місце в цій групі наші ветерани завдяки кращій командній грі, активному захисту і результативним атакам з результатом 47:42 переграли команду «Тонус» із Житомира. Бронзові нагороди та кубок мукачівські ветерани отримали від майстра спорту міжнародного класу, гравця збірної України та Радянського Союзу, чемпіона двох Всесвітніх Універсіад Володимира Стремоухова.
Кращими «снайперами» в нашій команді стали Сергій Фельбаба - 34 очки, Віктор Кваша - 27 очок, Анатолій Кугал - 24 очки.
Переможцями серед гравців 40+ та 50+ стали київські баскетболісти, а у категорії 60+ ветерани із Дніпропетровська. Не менш цікавими поєдинками в ході турніру були ігри жіночих команд Києва та Мукачева. У складі столичних гравців грали олімпійська чемпіонка, дворазова чемпіонка Європи, вихованка мукачівського баскетболу Марина Копча-Ткаченко, майстер спорту міжнародного класу Елена Оберемко та інші гравці команди «Динамо» (Київ). Наші дівчата дали справжній бій іменитим супротивникам, але досвід і майстерність київської команди узяв все ж гору. Рахунок двох зустрічей - 43:54, 40:52 на користь киянок.
У складі мукачівок непогану гру показали Ольга Продан, Тетяна Кобзар, Ірина Чубірко, Наталія Фунтікова.
Закінчився турнір, але мукачівські ветерани готуються до нових зустрічей, які відбудуться у Вільнюсі та в Житомирі на турнірі з нагоди пам'яті Сергія Корольова.
Від всіх мукачівців хочу висловити щиру подяку господарям турніру за теплий прийом наших команд і особливо Роберту Кукуляну і Віктору Сідлецькому.
Віталій Бібік, голова ММБКВ «Імпульс»
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".