Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини культури Міжрегіональний фестиваль «Мукачево запрошує друзів»

Міжрегіональний фестиваль «Мукачево запрошує друзів»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Минулого вівторка в міському Будинку культури відбувся міжрегіональний фестиваль «Мукачево запрошує друзів». Господарі й гості пісенного свята на кілька годин заполонили сцену й донесли щиро та проникливо до глядачів слова покладені на музику, як авторські, так і народні. І їх самобутнє виконання пісенного багатства України були оптимістичними, сонячними, додали присутнім у залі глядачам доброго настрою, здоров'я та сили.
Цьогоріч на пісенний фестиваль у місто над Латорицею з'їхались окрім наших краян гості з Тернопільщини, Криму, Кіровограду, Львова, Луцька, Олександрії, Рівного, Горохова... І всі щиро дякували організаторам пісенного фестивалю – АПО УТОСу «Стімул», зокрема, Аміні Кучинській, Дмитру Варзі, Василю Човбану, Олександру Шебелі за виняткову організованість, можливість продемонструвати свої здібності перед глядачами і дуже справедливим та неупередженим журі в складі голови – композитора, аранжувальника, керівника військового духового оркестру та диксиленду «Сіті бенд», заслуженому діячу естрадного мистецтва України Сергію Тишкову, членам журі – провідному спеціалісту відділу культури, композиторові, члену Національної ліги Українських композиторів Ірині Петрус, композитору, поетесі, музичному продюсеру, лауреату міжнародних конкурсів, автору й виконавцю Людмилі Ковач.
З першого й до останнього номера концерту глядачі щиро, гаряче аплодували виконавцям. Бо й справді голоси виконавців з різних регонів України полонили, зачаровували майстерністю виконання, силою і тембром, вишуканістю нюансів, довершеністю звучання. Нагадаю, що перед глядачами виступали інваліди по зору. І вони не уявляють собі життя без пісні, без малої чи великої сцени, концертного залу, без виступів, без репетицій, які стали невід'ємною частиною їх життя. І всі були вдячні мукачівцям за їх гостинність, за щирий і теплий прийом.
Журі підбило підсумки. Відзначено переможців. А для нас, глядачів, незабутніми були такі майстри вокалу як Світлана Пашкіна, Василь Ратинський з Львова, Микола Гриб з Рівного з Горохівського УТОСу, Олександр Кужарчук з Рівного, Олександр Маслов з Криму та багато інших унікальних виконавців.
І гості і організатори фестивалю дуже вдячні Мукачівськлму міському голові Золтану Ленд'єлу, міськвиконкому, щедрим спонсорам – родині Почесного громадянина Мукачева Алекса Ровта, фірмі АВЕ «Мукачево» (директор Марія Оленич), керівникам ресторану «Квітка полонини» (власниця Наталія Салій), ПФ «Натурпродукт» (директор Михайло Боднар) та інші.
Михайло БЕЙРЕШ

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".