Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства ЗАЛІЗНИЧНІ ПЕРЕЇЗДИ – ЗОНА ПІДВИЩЕНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

ЗАЛІЗНИЧНІ ПЕРЕЇЗДИ – ЗОНА ПІДВИЩЕНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
Тема безпеки руху та нещасних випадків, скільки про це не говорили і не писали, на жаль, не втрачає своєї актуальності, особливо останнім часом. Підтвердженням цього є сумна статистика аварій, загибелі людей, які стаються на залізничних переїздах через недотримання водіями транспортних засобів Правил проїзду залізничних переїздів.
Останнім часом на Укрзалізниці загострилась ситуація щодо випадків дорожньо-транспортних пригод (ДТП) на залізничних переїздах. З 2002 року на залізничних переїздах України загинуло 378 осіб та 1173 особи травмовано. Так, зокрема, на переїздах Львівської залізниці в поточному році зафіксовано 26 ДТП, внаслідок яких загинуло 4 людини, травмовано – 9. По Закарпатській області протягом 10 місяців поточного року взято до обліку 2 ДТП, в яких, на щастя, потерпілих немає.
Найжахливіші випадки ДТП сталися за останні два місяці цього року:
12.10.2010 р. на переїзді, що не охороняється, Придніпровської дороги допущено наїзд на рейсовий автобус «Еталон», який прямував маршрутом Городище-Марганець. Внаслідок ДТП на місці загинуло 45 осіб, травмовано – 10, з яких троє померли в лікарні.
13.10.2010 року на переїзді з черговим працівником Південно-Західної залізниці допущено наїзд на автомобіль «Швидкої допомоги». В результаті зіткнення загинула вагітна жінка та її чоловік. Водій та лікар у важкому стані були доставлені до лікарні. На жаль, життя лікаря врятувати не вдалося.
25.09.2010 року на переїзді з черговим працівником Донецької залізниці допущено наїзд на автобензовоз. Внаслідок ДТП загинула чергова по переїзду, яка знаходилась в приміщенні переїзного поста, що був зруйнований.
22.10.2010 року на переїзді, що не охороняється, Львівської залізниці допущено наїзд на автомобіль «мерседес» з двома пасажирами (мама з донькою). Водій та жінка загинули на місці, дівчинку доставлено до лікарні.
Основна причина ДТП – це грубе порушення водіями автотранспорту Правил проїзду через залізничні переїзди: ігнорування звукових і світлових сигналів, об'їзд шлагбаумів.
Державна адміністрація залізничного транспорту України неодноразово ініціювала питання щодо посилення відповідальності водіїв за порушення Правил дорожнього руху при проїзді через залізничні переїзди, а саме збільшення розміру штрафів, позбавлення водійських прав та притягнення водіїв до кримінальної відповідальності за грубі порушення ПДР.
Однак варто зауважити, що питання ДТП на залізничних переїздах залишатиметься неврегульованим – допоки покарання за порушення правил дорожнього руху при проїзді через залізничні переїзди залишатиметься на теперішньому рівні.
Окрім цього, на протязі 10 місяців поточного року на ділянці колії Мукачево-Кольчино сталося 3 смертельних випадки наїзду поїздів на сторонніх транспорту осіб. Основною причиною стало порушення громадянами «Правил безпеки громадян на залізничному транспорті».
Аби дорожньо-транспортних пригод на залізничних переїздах було якомога менше, Мукачівська дистанція колії Львівської залізниці звертається до всіх мешканців області, особливо до водіїв транспортних засобів, з проханням дотримуватись Правил проїзді через залізничні переїзди, бо необережність призводить до трагедій. Особливо звертаємось до людей за кермом, які при під'їзді до переїзду при забороняючи сигналах схиляються до думки – проскочити. Не ризикуйте! Подумайте, скільки біди та горя ви можете неминуче завдати тим, кого любите і хто любить вас, скільки клопоту, переживань завдаєте людям, які з вашої вини можуть бути причетними до великої трагедії.
Пам'ятайте, що порушуючи правила проїзду через переїзд, ви ставите під загрозу не тільки безпеку руху, а й своє дароване вам Богом та батьками життя. Зважте водночас і на те, що багато людей попри всі свої фізичні вади і безліч труднощів, використовують кожну можливість жити, а ви, маючи від долі хороший потенціал і можливості, нехтуєте цим неоціненним даром.
Пам'ятайте, що життя – це найцінніший дар людині,
Дається Богом тільки раз, то ж думайте про це щоднини.
Любомир Осташ, начальник ВП «Мукачівська дистанція колії» ДТГО «Львівська залізниця».
{linkr:related;keywords:%C3%91%C2%83%C3%90%C2%BA%C3%91%C2%80%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BB%C3%91%C2%96%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%B8%C3%91%C2%86%C3%91%C2%8F;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".