Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Мукачівка проміняла дитину на пляшку

Мукачівка проміняла дитину на пляшку

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Жахливий випадок зафіксовано в нашому місті в кінці минулого місяця. Молода жінка народила хлопчика, якого не зареєструвала. Причиною недбалості стало те, що Анна після розлучення з чоловіком Петром (імена змінені) забула змінити прізвище, хоча могла зробити це до народження сина.
Як не дивно 24-річна жінка родом з непоганої сім'ї. Вона з гордістю згадує свого покійного батька – офіцера збройних сил і учасника війни в Афганістані. Від нього отримала в спадок трикімнатну квартиру, яку довела до жалюгідного стану. Сама Анна ніколи ніде не працювала і вела, як кажуть, паразитичний спосіб життя. Раніше сиділа на утриманні в батьків, потім в чоловіка та його батьків, які допомагали молодій сім'ї грошима. А нещодавно її залишив і чоловік. Народжений хлопчик був вже другою дитиною Анни. Першу, дівчинку Каріну (ім'я змінене) 2004-го року народження, в 2006 році забрали до себе в Росію батьки Петра. Жінка навіть поняття, здається, не мала про догляд за дитиною. Більше того, вона залишала її вдома голодною і в жахливих умовах, а сама ж знайшла притулок у сусідки, разом з якою частенько розпивала оковиту. І це при тому, що на сьогодні держава виділяє допомогу після народження на першу дитину 12500, а на другу – 25 тисяч гривень. А далі до 3-річного віку отримувати по 130 гривень загальної виплати і по 260 гривень – як мати-одиначка. Окрім того вона могла оформити додаткову допомогу як малозабезпечена сім'я.
Два тижні тому, коли її сину виповнилось 8 днів, в домівку горе-матері зробили рейд працівники відділу внутрішніх справ, лікарні, спеціалісти служби в справах дітей та експерти кримінальної міліції у справах дітей. Побачена картину до глибини душі вразила гостей. В квартирі був повний хаос, серед якого знаходилось зморене голодом немовля, яке вже навіть не мало сил плакати. Дитину вирішили тимчасово помістили в дитячу обласну лікарню, працівники якої констатували в хлопчика меншу від норми вагу. До слова, представники органів внутрішніх справ теж зробили висновок і порушили справу про адміністративну відповідальність, за статтею 184, «за неналежне виховання та утримання дитини». В свою чергу Мукачівський міськрайонний суд виніс попередження матері.
Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дітей Мукачівського міськвиконкому, до складу якої увійшли представники вищеназваних служб та відомств. Було вирішено надати молодій жінці місячний термін для переоформлення паспорта і реєстрації дитини. І тільки тоді буде вирішуватись – чи повертати дитину їй, чи знайти для хлопчика краще місце проживання. Все залежатиме від умов, які створить Анна в своїй домівці найближчим часом, в покращенні яких небезпідставно виникають сумніви.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%BA%C3%91%C2%80%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%BC%C3%91%C2%96%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BB;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".