Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства ФЕСТИВАЛЬ для дітей з обмеженими можливостями «Повір у себе»

ФЕСТИВАЛЬ для дітей з обмеженими можливостями «Повір у себе»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
У 1992 році Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй проголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів. То ж цей день уже традиційно відзначається 19 років поспіль. І хоча його не можна назвати святковим, проте навряд чи хтось посперечається з тим, що він все ж таки примушує нас подумати про те, як же зробити життя людей з особливими потребами в Україні більш комфортним та соціально-захищеним.
Тому фестиваль дітей з обмеженими можливостями «Повір у себе»,що відбувся 2 грудня в Мукачівському Будинку школярів, став ще одним нагадуванням про те,що серед нас є люди, проблеми яких в нашому суспільстві ще не вирішені,але незважаючи на це,вони творчі,талановиті та добрі. Назва фестивалю була не випадковою,бо саме віра в себе,у свої здібності та можливості дала змогу цим дітям проявити себе,активно діяти та творити.
У фестивалі брали участь діти та молодь з усіх спеціалізованих закладів міста, та загальноосвітніх шкіл, а саме з: Мукачівських загальноосвітньої школи інтернату, дитбудинку-інтернату, Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, Центру активної реабілітації «Фенікс», спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, громадської організації «Інваліди дитинства». Гостями свята були заступник начальника управління освіти Мукачівського міськвиконкому Маховська Катерина Євгенівна; головний спеціаліст управління освіти Куцик Тетяна Михайлівна та начальник відділу молоді і спорту Уліганинець Володимир.
Фестиваль розпочався виставкою робіт вихованців спеціалізованих закладів міста,що була презентована у фойе Будинку школярів. Кожний виріб на ній був сповнений натхнення,фантазії та світлих почуттів. А потім на сцені актового залу показали свої таланти юні співаки,танцюристи та декламатори. Щирими посмішками та аплодисментами супроводжували їх виступи глядачі,серед яких були батьки та педагоги юних акторів. Окремими словами вдячності треба згадати міського голову Ленд'єла Золтана Золтановича, зусиллями якого всі учасники фестивалю получили цікаві подарунки. А танцювальні та співочі сюрпризи всім присутнім подарували вихованці гуртків Будинку школярів: Олег Герман (студія естрадної пісні «Акорд»), хореографічний колектив «Візаві» та зразковий хореографічний колектив «Сузір'я».
Фестиваль «Повір у себе» вже вкотре показав, що люди з обмеженими фізичними можливостями володіють великою силою духу й багатьма талантами. Вони є невід'ємною частиною нашого суспільства,справжніми громадянами нашої країни. Тому наша задача допомагати їм розкривати себе, давати можливість реалізовуватися в різних сферах життя.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%BF%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%96%C3%91%C2%80+%C3%91%C2%83+%C3%91%C2%81%C3%90%C2%B5%C3%90%C2%B1%C3%90%C2%B5;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".