Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Мукачівські діточки подарували всім диво

Мукачівські діточки подарували всім диво

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Так можна охарактеризувати прем'єру театралізованого дійства «Святий Миколай», яке проходило в обласному Державному російському драматичному театрі 19 грудня. Це була справжня феєрія і поєднання духовного свята із земним, це була казка в поєднанні із реальним буттям.
Зазвучала музика, відкрилася завіса і у виконанні хору янголят лунає ніжний спів. Дійство розпочалося. Янголята сповістили світу, що сьогодні великий день – День Святого Миколая – доброго чудотворця. В ошатному вбранні виходить Місяць із ясними Зіроньками, які у вирії свого танцю освітлюють путь Святому Миколаю, котрий спішить до діток, які з нетерпінням його чекають. І тут на сцені нова дія. Мама вкладає своїх діток – Катю, Василька та Петрика спати. Дітки гарно помолились попросивши у Святого Миколая здоров'я для всієї сім'ї та про омріяні свої подарунки. І поринули в солодкий сон.
Здавалося б все так добре. Але ні. Ось з'являються два Чортики, які хочуть зіпсувати всім свято. Дія проходить в лісі. А тут, глянь, мале зайченятко загубилось і гукає свою маму. Ці два зухвалі Чортики заманили зайченятка у свій полон. Але ж добро перемагає зло. І в цю мить з'являється Мати Зайченятка котра і рятує свого куцохвостого. Аж знов лунає спів Янголят. Вони сповіщають, що Святий Миколай вже в дорозі. А нечистій силі вже нема куди діватись і Чортенятка втікають. В кружлянні танцю Зірочок, у сніговому вихорі Сніжинок та співі Янголят лунають веселі дзвоники – передвісники світлого свята. І на санях з подарунками з'явився Святий Миколай. Це було справді зворушливо. Святому Миколаю раділи всі і янголи, сніжинки, зіроньки, а особливо, Катя, Петрик і Василько. Раділи й дорослі глядачі із своїми дітьми. Завершилася ця казкова феєрія в піднесеному святковому настрої під спів хору янголят.
Сценічну редакцію та постановку підготувала акторка театру, керівник зразкового театру «Росинка» дитячої школи мистецтв №2 Вероніка Тищук. Музичне оформлення – Рудольфа Ланьо. А герої дійства – вихованці ДШМ №2 та актори театру. Від щирого серця дякували глядачі В.Тищук, директору ДШМ №2 Маріанні Кешелі, колективу школи та учням, акторам театру за прекрасне дійство, талановиту гру і за чудовий подарунок мукачівцям в таке світле свято.
Ірина Петрус, головний спеціаліст відділу культури міськвиконкому.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%B1%C3%91%C2%83%C3%90%C2%B4%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BA%C3%91%C2%83+%C3%91%C2%88%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%BB%C3%91%C2%8F%C3%91%C2%80%C3%91%C2%96%C3%90%C2%B2;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".