Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства А У НАС НОВОРІЧНА ЯЛИНКА НЕПЕРЕВЕРШЕНОЇ КРАСИ

А У НАС НОВОРІЧНА ЯЛИНКА НЕПЕРЕВЕРШЕНОЇ КРАСИ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
У неділю, на День святого Миколая, у Мукачеві запалали вогні новорічної ялинки. В цьому святковому дійстві взяли участьчотні городян, а найбільше чекали на відкриття ялинки діти, котрі власноруч виготовили ялинкові прикраси до неї. Батьки привозили їх до ялинки на санчатах. Погода, як на свято Миколая, стояла чудова –мінус 5 градусів. Відкривали святкове дійство артисти обласного Державного російського драматичного театру, які розіграли дійство з листоношею, який мав доставити цінну бандероль Святому Миколаю, і чортом, котрий її викрав.
Зрештою, коли зловмисника спіймали на гарячому, він зажадав, щоб діти відгадали три його загадки і тоді він бандероль віддасть. Зрозуміло, що мукачівські діточки виявились розумниками і загадки відгадали. А в бандерольці було рішення поважного журі про визначення лауреатів дитячого конкурсу «Ялинкова прикраса», який за розпорядженням міського голови було проведено вперше. Ідея прекрасна. Замість великих м'ячів китайського виробництва міську ялинку прикрасили саморобні напрочуд оригінальні метелики, олені, сніговики, капітошка, і навіть ціла ескадра літачків. Нагадаємо, що на суд журі було представлено понад триста прикрас і кращі із них прикрасили головну ялинку Мукачева. Отож, ми тепер будемо милуватись не тільки власне 25-метровою ялинкою, але і її прикрасами – витворами фантазії мукачівських діточок.
Після театралізованої вистави на сцену піднявся мукачівський міський голова Золтан Ленд'єл, котрий привітав мешканців міста над Латорицею зі святом, побажав усім міцного здоров'я, Божої благодаті та особистого благополуччя, а також вручив грамоти та подарунки учасникам та переможцям першого загальноміського конкурсу «Ялинкова прикраса».
Подяку виконавчого комітету Мукачівської міської ради за активну участь у конкурсі «Ялинкова прикраса» отримали: ЗОШ № 1 імені О. С. Пушкіна (керівник Микола Морека), ЗОШ № 2 імені Т. Г. Шевченка (керівник Ольга Ціцак), ЗОШ №13 (керівник Сергій Карпенко), ДНЗ № 34 (керівник Ельвіра Фегер), ДНЗ № 19 (керівник Ксенія Гріцу), ДНЗ № 25 (керівник Наталія Галай).
Грамотою за активну участь у конкурсі «Ялинкова прикраса» були нагороджені: спеціалізована загальноосвітня школа № 4 (керівник Віталій Якимчук), ЗОШ № 7 (керівник Любов Василинка), ЗОШ № 16 (керівник Василь Ілов), ДНЗ № 23 (керівник Тетяна Ліба), ДНЗ № 33 (керівник Наталія Машіка).
І нарешті призерами стали: 3 місце: учень 2-го «А» ЗОШ № 7 за роботу «Новорічна гірлянда» - Роман Рейті; учениця 7-го «А» класу ЗОШ № 3 за роботу «Янгол» - Ноемі Молнар; учениця 8-го «А» класу навчально-виховного комплексу «Гармонія» за роботи «Сніговик» та «Зіронька» - Беата Зубак.
2 місце: учень 8-го «А» класу гімназії за роботу «Лялька-ангел» - Крістіан Бакалов; учениця 2-го «Б» класу ЗОШ № 16 за роботу «Різдвяні дзвіночки» - Анастасія Ломанюк.
Перше місце у конкурсі «Ялинкова прикраса» здобула спільна робота учнів 9-го «А» класу ЗОШ № 2 ім. Т. Г. Шевченка «Новорічна гірлянда», яку виконали учні Янкос Деліаніді та Артур Балог.
Гран-прі міського конкурсу «Ялинкова прикраса» отримав ДНЗ № 30 за роботу «Янголятко».
Також дев'ять чудових подарунків за особливим дорученням Святого Миколая були вручені від комунальних підприємств міста. А саме: Луїзі Мартин (ДНЗ № 8) за роботу «Корчага», Арсену Дряшкаба (художня школа ім. Міхая Мункачі) за роботу «Олень», Фаїні Попович (ДНЗ № 7) за роботу «Капітошка», Владиславу Мірої (ДНЗ № 18) за роботу «Клоун», Владіку Готюр (Будинок школярів) за роботу «Метелик», Артему Коробейнікову (станція юних техніків) за роботу «Ескадра літаків», Іштвану Готько (центр активної реабілітації інвалідів «Фенікс») за роботу «Снігова баба», Андрію Чорба (ГО«Товариство інвалідів дитинства») за роботи «Морозиво» та «Чарівна рибка», Ганні Дворниченко (ЗОШ I-II ступенів № 8) за роботу «Ліхтарик».
Новорічна ялинка прикрашатиме центральну площу Мукачева цілий місяць і ми пишатимемось перед численними гостями міста за її неперевершену красу.
{linkr:related;keywords:%C3%91%C2%81%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%91%C2%82%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%B3%C3%90%C2%BE+%C3%90%C2%BC%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%BB%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%8F;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".