Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства З НОВИМ РОКОМ І РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ! ПРИЄМНИХ СЮРПРИЗІВ У НОВОМУ 2011 РОЦІ!

З НОВИМ РОКОМ І РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ! ПРИЄМНИХ СЮРПРИЗІВ У НОВОМУ 2011 РОЦІ!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Шановні мукачівці, гості міста! Минає 2010 рік, календар якого майже перегорнуто. Напередодні Новорічних, Різдвяних свят настає час підбити підсумки, подумати про майбутнє й про те, що чекає на нас у наступному році.
Ми прожили цей нелегкий рік, наполегливо працюючи, намагаючись реалізувати те, що задумано. Я радий, що мукачівці прагнуть змінити на краще життя у нашому місті, що ми з любов'ю заговорили про своє Мукачево, пишаючись ним, славлячи його своєю працею. 2010 рік подарував Мукачеву всеукраїнське визнання, коли популярний журнал «Фокус» назвав Мукачево в п'ятірці кращих міст України за комфортністю проживання. Впевнений, лише копіткою щоденною працею можна змінити місто та наше з вами життя на краще. І всіляко поглиблюючи діалог влади і громади, обираючи нові висоти, маємо прагнути досягати і перемагати, рухатися вперед. На недавніх виборах до місцевих рад переважна більшість із вас, шановні мукачівці, віддала свої голоси за представників Єдиного центру тим самим поклавши на нас велику відповідальність за подальший соціально-економічний розвиток міста. Ми виправдаємо ваше довір'я. Нікого не здивую, якщо скажу, що новий 2011 рік несе нам складні випробування. Отже, шановні друзі, будемо й надалі працьовитими і наполегливими, щоб нам вдалося реалізувати задумане. У ці останні дні старого року я хочу подякувати усім вам за розуміння та всебічну підтримку, побажати щастя вам і вашим родинам, міцного здоров'я, невичерпного життєвого оптимізму, злагоди і достатку, дивовижних звершень, казкових подарунків, приємних несподіванок долі у новому році. Бажаю всім мукачівцям щастя і Божої благодаті!
А християн східного обряду щиро вітаю з Різдвом Христовим! Сприймаючи всі негаразди і труднощі сьогодення через призму чеснот, уособлених цим знаменним і блаженним днем, можна значно швидше і простіше знайти шляхи їх подолання. Нехай же світло Віфлеємської зірки завжди зігріває ваші серця, зміцнює віру, спонукає до доброчесності і добротворення.
Наступає новий 2011 рік. Від усього серця бажаю вам, дорогі мукачівці, щоб усі негаразди року минулого залишилися разом із ним, а все добре, всі надбання і радісні миті року 2010-го перейшли в рік 2011-й і примножилися.
З найкращими побажаннями і з повагою – Золтан Ленд'єл, міський голова Мукачева.

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".