Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Як у нас віднимають чесно зароблені гроші

Як у нас віднимають чесно зароблені гроші

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
Коли агітують пожертвувати гроші, рідко хто додумається перевірити, чи насправді це так. Розграфлений зошит і підпис мають у такій ситуації досить дієвий вплив на звичайних громадян. Запам'ятайте: пожертвування треба вносити там, де ви цього самі хочете. Не користуйтеся послугами незнайомців для придбання дефіцитних товарів, вирішення питання щодо оформлення реєстрації, отримання житла, встановлення телефону, вступу до вищого навчального закладу та інших подібних послуг. Коли вам пропонують вигідні умови влаштування на роботу за кордоном, швидкий заробіток, значні відсотки під зайняті гроші, миттєвий виграш, завжди пам'ятайте: безкоштовний сир може бути тільки в мишоловці. Будьте обережні в тих випадках, коли незнайомець розповідає вам, що його попросили ваші сусіди щось для них придбати і просить оплатити послуги. На порозі квартири ніколи не підписуйте якихось документів, яку б гарну баєчку не розповідав вам незнайомець. Не грайте в азартні ігри, з іронією ставтеся до якогось миттєвого виграшу, коли його розмістили на рекламній шпальті газети. Там, де мова заходить про оплату, вдумайтесь, чи вигідно це для вас, адже способи видурювання грошей найрізноманітніші.
Численні випадки, коли шахрайки в нас, так би мовити, ворожінням „знімають пороблене". Вибираючи в основному жінок та дівчат, дві шахрайки протягом тривалого часу видурювали з них коштовності й гроші. Не даючи отямитись, розповідаючи про якесь велике горе, яке чекає їхню родину, вони бралися зняти чари злих сил за допомогою маніпуляцій з волоссям, голками, спаленим листком, хрестами, дзеркалами... Не підготовлені до такої психологічної атаки потерпілі віддавали і несли з дому золоті речі, великі суми грошей. Єдиний порятунок – не довіряти незнайомим людям, не вступати з ними в будь-який контакт.

Чимало шахрайств пов'язано з продажем дорогих покупок. Не поспішайте, коли вам пропонують, скажімо, автомобіль за досить привабливими цінами. Кращий вихід – перевірити її в підрозділах реєстрації автомашин у Державтоінспекції. Це надійніше. Не спокушайтеся на покупку авто за генеральним дорученням, адже в таких випадках воно не перевіряється на предмет викрадення. У нотаріальних конторах з цього приводу такі авто також не перевіряються. Викрадена автомашина легалізується, але під час переоформлення в ДАІ в покупця можуть виникнути проблеми. Купуйте лише зняті з обліку в органах внутрішніх справ автомашини і оформляйте їх згідно із законодавством.

Мукачівський РВ УМВС

{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%A3%C3%90%C2%9C%C3%90%C2%92%C3%90%C2%A1;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".