Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Відпочинок в Угорщині для мукачівських школярів

Відпочинок в Угорщині для мукачівських школярів

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Минулого тижня додому задоволеними та відпочившими повернулися учні Мукачівської СЗОШ № 4, які шість днів відпочивали в спортивному таборі у селищі Баконьбель в Угорщині. Путівки до літнього табору діти отримали після проведення в їхній школі Спортивного дня за підтримки угорської організації CSIPA, про який ми писали.
Щасливчиками стали учні, які під час спортивного дня проявили найбільше зацікавленості та витривалості, це Сергій Головчук, Тетяна Войналович, Аніта Буценко, Юліанна Русин, Сабіна Коваль, Марина Паук та  Вікторія Гудачок. Перший день подорожі українці провели в столиці Угорщини – Будапешті, де їх супроводжували двоє угорців, які одразу зацікавили дітей своїми розповідями про визначні місця столиці. Незабутні враження ми отримали, побувавши у Палаці Чудес на лекції про фізичні явища в природі та власноруч спробували провести експерименти.
Вже з першого дня перебування в таборі учні повинні були виконувати завдання, які потребували доброї фізичної підготовки та витривалості. Найбільше запам'ятались орієнтування по гірській місцевості, велосипедний похід до озера, нічний підйом на гору. Найкраще зігрівала навіть в погану погоду жага до перемоги, адже в кожному виді орієнтування визначалися призові місця, а команди-призери нагороджувались подарунками. І тут українці не залишились осторонь, виборовши найбільшу кількість призових місць. Авжеж, перебування в спортивному таборі ще більше покращило фізичну підготовку учнів, всі вони повернулись додому задоволеними та вдячними угорській стороні за незабутній відпочинок.
Аніта Буценко, учениця 11 класу СЗОШ №4
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".