Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини ПО ДЕЯКИМ СТАТТЯМ ЗРОСТАННЯ, А ПО ОКРЕМИМ – СПОВІЛЬНЕННЯ

ПО ДЕЯКИМ СТАТТЯМ ЗРОСТАННЯ, А ПО ОКРЕМИМ – СПОВІЛЬНЕННЯ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
У такому складі виконавчий комітет міської ради проводив своє останнє засідання. Наступного разу буде багато знайомих облич, але з'являться і нові, адже це вже буде виконком міської ради 6 скликання.
А минулого четверга розглядалися серед основних питання про виконання Програми соціально-економічного розвитку міста за 9 місяців 2010 року та про виконання міського бюджету міста за цей же період.
За повідомлення начальника економічного відділу Світлани Васильцюн обсяг реалізованої промислової продукції, робіт, послуг за 9 місяців поточного року склав 454145 тис. грн. або 10,5 відсотка загальнообласного показника. Обсяг капітальних інвестицій за перше півріччя ц.р. склав 85832 тис грн., в тому числі інвестицій в основний капітал – 69409 тис грн. або 119 відсотків до відповідного періоду 2009 року. Перевезення пасажирів зросло на 4,1 відсотка в порівнянні з відповідним періодом минулого року. Загальний обсяг роздрібного товарообороту на одну особу в Мукачеві припадає 3850 грн., що в 1,8 рази перевищує загальнообласний показник. Питому вага товарообороту Мукачева в загальнообласному показникові складає 12,2 відсотка. За січень червень експорт товарів склав $ 63 819,8 тис., питома вага в загальнообласному значенні – 13,3 %. Ріст до відповідного періоду минулого року – 14,5 %.
У січні-червні середньооблікова кількість штатних працівників облікового складу зросла в порівнянні з відповідним періодом 2009 року на 2,9 відсотка і становила 28,2 тисячі осіб проти 27,4 в минулому році. Забудовники за перше півріччя цього року ввели в експлуатацію 26937 кв.м. загальної площі житла або майже в 5,5 разів більше, ніж на цей час минулого року. На пенсійному обліку перебуває 18577 пенсіонерів, середній розмір їх пенсій на звітний період склав 988,71 грн., що на 15,6 відсотка більше, ніж у відповідному періоді минулого року. За звітний період створено 1902 робочі місця. Офіційний рівень безробіття на 1 вересня 2010 року складав 1,4 % за прогнозованого 1,6. До бюджету Пенсійного фонду залучено власних коштів на суму 18 мільйонів 682,8 тисячі гривень. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 20,7 відсотка.
Проводилась значна робота по втіленню в життя законодавчо визначеної системи державних допомог, значний обсяг робіт виконано по зміцненню матеріальної бази закладів освіти, охорони здоров'я, культури, об'єктів житлово-комунального господарства...
Поряд з позитивними тенденціями в економіці міста спостерігались і негативні моменти. Рівень середньомісячної заробітної плати по місту за січень-червень становив 1697 гривень або 98,7 відсотка загальнообласного показника. По деяким підприємствам і організаціям допущено заборгованість із виплати заробітної плати. Це не стосується закладів бюджетної сфери.
У звіті фінансового управління йшлося, зокрема, про забезпечення виконання запланованих показників: з плати за землю – 101,7 %, за оренду майнових комплексів та іншого майна, що у комунальній власності міста – 123,5 %, податку на промисел – 110,4 %, податку на прибуток підприємств комунальної власності – понад план надійшло 631,3 тисячі гривень, по адміністративним штрафам у сфері забезпечення дорожнього руху – рівень виконання становить 161,7 %, по адміністративним штрафам та іншим санкціям – 111,3 % виконання.
Однак не забезпечено виконання запланованих показників: з податку на доходи фізичних осіб рівень виконання складає 91,9 %, міський бюджет недоодержав 4 654,1 тисячі гривень. Треба сказати, що бюджет міста на 70 відсотків наповнюється саме цим податком. По єдиному податку для суб'єктів малого підприємництва – 99,3 %, по платі за торгові патенти – 90,6, місцеві податки і збори – 92 %. В цілому окремими суб'єктами підприємницької діяльності станом на 1 жовтня 2010 року допущено податковий борг до зведеного бюджету на суму в 14 088,7 тисячі гривень, в тому числі до місцевого бюджету 2 107,3 тис грн.
Заслухавши обидва питання, виконком ухвалив зобов'язати управління фінансів, відділ економіки вжити заходів щодо економного і ефективного використання бюджетних коштів, недопущення виникнення будь-якої простроченої заборгованості із виплати заробітної плати, а також рекомендувати Мукачівській об'єднаній державній податковій інспекції посилити вимогливість до керівників-боржників податкового боргу до місцевого бюджету.
На засідання виконкому розглянуто також питання, подані службою у справах дітей про встановлення опіки, влаштування дітей, позбавлених батьківського піклування, способи участь розлучених батьків у вихованні дітей тощо.
Зареєстровано зміни до Статуту Мукачівського міського товариства болгарської культури ім. Кирила і Мефодія. Зареєстровано зміну юридичної адреси Мукачівської міської організації Товариства Червоного Хреста України. Нова адреса: м. Мукачева, вул. В.Стуса, 3.
Виконком прийняв рішення включити в перелік об'єктів з надання прав оренди шляхом конкурсу вбудованого приміщення верхнього двору Мукачівського замку Паланок з функціональним призначенням – торгівля сувенірною продукцією вітчизняного виробництва, прохолоджуючих напоїв – продукції в заводській упаковці. Прийнято також рішення про оренду вбудованих приміщень середнього двору комунальної власності замку Паланок.
Розглянуто також питання про укладання договорів житлового найму, взяття на квартирний облік, приватизацію квартир, оформлення прав власності, про будівництво та інші.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%B2%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%BC;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".