Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини ВИЗНАЧЕНО ПРІОРИТЕТИ МУКАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ НА ПЕРШЕ ПІВРІЧЧЯ

ВИЗНАЧЕНО ПРІОРИТЕТИ МУКАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ НА ПЕРШЕ ПІВРІЧЧЯ

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
Першим на порядку денному 5-ї сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання стояло питання про орієнтовний план роботи міської ради на перше півріччя 2011 року. Ним, зокрема, передбачено розглянути протягом цього періоду підсумки виконання Програми соціально-економічного розвитку міста та затвердження звіту про виконання бюджету за 2010 рік; заслухати інформацію Мукачівської ОДПІ по виконанню дохідної частини міського бюджету за 2010 рік та заходи щодо мобілізації коштів до міського бюджету в поточному році. У квітні заплановано заслухати питання про стан зайнятості населення міста та створення нових робочих місць, у травні – про стан роботи в місті по обліку, виділенню та використанню земельних ділянок і дотримання земельного законодавства і у червні – про стан благоустрою, впорядкування та озеленення міста.
Структуру міськвиконкому повернуто до рівня 2005 року
Відповідно до Указу Президента України «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади» та відповідних Постанови Кабінету Міністрів України та Розпорядження голови Закарпатської обласної ради та враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії з питань законності та правопорядку, охорони прав та свобод громадян, регламенту та депутатської етики Мукачівська міська рада вирішила внести зміни в структуру, штат та чисельність структурних підрозділів виконавчого комітету, повернувши їх до рівня 2005 року. Внесено зміни, зокрема, в структури управлінь міського господарства, праці та соціального захисту населення, комунальної власності, відділу капітального будівництва. Оскільки відбулася реорганізація відділу Держкомзему, то при управлінні комунальної власності створено відділ з питань регулювання земельних відносин.
Сесія міськради ухвалила рішення про створення Інспекції із благоустрою міста Мукачево у складі трьох спеціалістів.
Визначено п'ятірку кращих тренерів і спортсменів Мукачева. Їм надаватимуть щомісячні стипендії
Депутати ухвалили рішення про встановлення щомісячних стипендій міської ради у розмірі 200 гривень п'ятьом кращим спортсменам і тренерам Мукачева. Ними стали:
Кращі тренери
Цепурдей Олександр Владиславович 1951р.н., працює керівником СК Товариш» зі спортивного орієнтування. Виховав призерів чемпіонатів України Касянова Олександра, Морозова Василя. Під його керівництвом в 2010 команда м. Мукачева стала призером чемпіонату України зі спортивного орієнтування в м. Дніпропетровськ.
Капура Ігор Михайлович 1961 р.н., керівник СК «Тріумф», У 2010 виховав чемпіона Європи з карате Ковельского Романа, 4-ох призерів кубка Європи, срібного призера чемпіонату світу Бабілю Крістіну.
Панкулич Ірина Василівна 1962 р.н., працює тренером ДЮСШ на відділенні легкої атлетики з 1985 р . Виховала чемпіонів та призерів чемпіонатів України, та області. У 2010 році учні Бельдій Олександр, Мельник Максим, Булавинець Любов срібні призери Чемпіонату України .
Вишньов Валерій Анатолієвич 1957 р.н., працює тренером в СК «Файт» на відділенні боксу. Виховав чемпіонів та призерів України, та області. У 2010 році його учні Чистяков Є.,Мецгер С., Мартон Р., Попович О. стали переможцями та призерами Всеукраїнських змагань.
Красилинець Микола Миколайович 1958 р.н., працює тренером ДЮСШ на відділенні пауерліфтингу з 2005 р. Виховав чемпіонів та призерів України, та області, чемпіонів світу та Європи. В 2010 підготував двох чемпіонів України та одного бронзового призера.
Кращі спортсмени
Кудринець Руслан 1992 р. н.,студент 1-курсу ДДУ ім.. І.Франка. Чемпіон України 2010 року з греко-римської боротьби, учасник чемпіонату Європи, ввійшов в кращу десятку, МСУ.
Ланьо Вікторія 1987 р.н., студентка педагогічного відділення МДУ. Протягом 2010 року здобула:1 м. на чемпіонаті України серед дорослих., 1 м на Кубку України, в 2010 здобула звання МСУ.
Покорський Олександр 1994 р.н. МСУ, студент ВПУ №3. Протягом 2010 року здобув 1 м. на чемпіонаті світу з авіамодельного спорту, перше місце на кубку України.
Захар Єфименко 1986 р. н., тренер шахового клубу «32\64». Міжнародний гросмейстер. У 2010 році став олімпійським чемпіоном у складі збірної України в м. Хантимансійськ (РФ).
Пузанов Костянтин 1991 р.н. МСУ, протягом 2010 року став чемпіоном V літніх спортивних ігор України зі спортивної ходьби. Член збірної України.
Внесено зміни в ставки єдиного податку для закладів громадського харчування.
Внесено зміни та доповнення до рішення 3-ї сесії Мукачівської міської ради 6 скликання від 23 грудня 2010 року «Про встановлення розмірів ставок фіксованого, єдиного податків для фізичних осіб та вартості торгових патентів». Передбачено, що ставка єдиного податку на місяць для ресторанів, кафе, барів, їдалень (крім шкільних) становитиме 200 гривень, а для шкільних їдалень – 100 гривень.
Уряд тарифи на енергоносії не міняє. Доводиться підтримувати «Водоканал»за рахунок інших статей міського бюджету
Вимушено, інакше не скажеш, сесія міської ради була змушена внести зміни до бюджету Мукачева на 2011 рік. Оскільки Уряд не переглядає тарифи на енергоносії для комунальних підприємств з 2009 року, а знаємо, що ціна на газ, електроенергію за цей час зросла у рази, то вони опинилися в скрутному становищі – підвищувати тарифи для населення вже нікуди. Тому міська рада внесла зміни в розподіл бюджетних асигнувань: на 500 тисяч гривень зменшено видатки на благоустрій міста, натомість ці кошти направлено «Водоканалу» як дотацію на поточні видатки.
Ставки оренди нерухомого майна в Мукачеві в 2011 році підвищено не буде
З метою недопущення втрат бюджету та забезпечення надходжень прибуткового податку з доходів, які отримують громадяни від здачі в оренду об'єктів нерухомого майна, враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, побутового і торгівельного обслуговування, розвитку малого і середнього бізнесу міська рада вирішила рішення 52 сесії 5 скликання від 26.11.2009 р. «Про встановлення на 2010 рік мінімальної суми місячного орендного платежу же 1 кв. м. загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території м. Мукачево» вважати таким, що втратило чинність. Вирішено затвердити розмір мінімальної вартості місячної оренди 1 кв. м. загальної площі нерухомого майна в залежності від місцезнаходження та функціонального використання об'єкта нерухомого майна, що надається в оренду фізичними особами. Відділу архітектури та містобудування надавати орендодавцям довідки про належність об'єкта оренди до відповідної зони, визначеної економіко-планувальним зонуванням території Мукачева. Окремі депутати порушили питання про необхідність підвищення ставок орендних платежів через інфляційні процесі й можливість додатково поповнити бюджет Мукачева. На це міський голова Золтан Ленд'єл зауважив, що за новим Податковим кодексом на малий і середній бізнес і так лягає додатковий тягар, тому краще ставки орендних платежів не підвищувати й таким чином підтримати суб'єкти підприємницької діяльності.
Земельників Мукачева і району об'єднали
Сесія розглянула низку майнових та земельних питань. Так, зокрема, новоутвореному міськрайонному управлінню Держкомзему в м. Мукачево і Мукачівському районі надано в оренду в розмірі 1 гривня в рік, як організації, що фінансується з державного бюджету, вбудовані приміщення комунальної власності по вул. Горького, 3.
А льодова арена в Мукачеві таки буде
Свого часу Уряд України ухвалив рішення за Програмою «Хокей України», яка передбачала спорудження в кожній області льодового палацу. За цією Програмою Мукачева виграло транш і розпочало всі необхідні роботи. Але гроші на будівництво так і не надійшли. Минулого року довелося призупинити діяльність міського комунального підприємства «Льодовий палац» через відсутність фінансування. На щастя, нинішній Уряд підтвердив намір фінансувати цю програму, однак було вирішено змінити генпідрядника. Тому сесія міськради ухвалила рішення припинити право користування земельною ділянкою держпідприємства «Центральна дирекція управління та реконструкції спортивних споруд» й надала дозвіл на виготовлення технічної документації за посвідченням права на постійне користування землею держпідприємству «Льодові арени» для будівництва та обслуговування спортивної споруди зі штучним льодом у Мукачеві.
Хто не байдужий до футболу, підтримаймо ФК «Мукачево»!
На пропозицію почесного президента ФК «Мукачево», міського голови Золтана Ленд'єла депутати міської ради ухвалили Звернення до керівників установ, підприємств і організацій, юридичних та фізичних осіб з проханням підтримати розвиток футболу в місті.
ЗВЕРНЕННЯ
Шановні керівники підприємств, установ, організацій Мукачева, юридичні та фізичні особи!
Сьогодні саме футбол є тією складовою частиною спортивно-культурного життя міста, яка сприяє збереженню і зміцненню здоров'я, розвитку фізичних та морально-вольових здібностей людини, організації змістовного дозвілля. Цей найпопулярніший вид спорту охопив усі верстви населення: ним займаються діти, молодь, ветерани, жінки.
Мукачево гордиться своїми славними футбольними традиціями і талантами – олімпійським чемпіоном Мельбурна, Почесним громадянином Мукачева Йосифом Бецою, багаторічним капітаном київського «Динамо», Почесним громадянином Мукачева Василем Турянчиком та багатьма іншими. Для збереження досягнутих рубежів в місті активно діють футбольний клуб «Мукачево», дитячо-юнацькі футбольні клуби «Соколята», «Паланок», «Мукачево», «Сінай», «Зіко», в яких займається понад триста дітей.
Але на цей час матеріальне забезпечення складного процесу футбольної галузі не може задовольнити необхідні умови для ефективного її розвитку, тому необхідно залучити до цього додаткові кошти завдяки тісній співпраці з підприємствами і організаціями, які спроможні надати футболу фінансову підтримку.
Настав час нам усім разом взяти свою частину відповідальності у справі розвитку футболу в нашому місті. Ми усвідомлюємо необхідність в солідарному підході для підтримки футболу. Звертаємось до всіх, кому не байдужий розвиток футболу в місті, з проханням посильно підтримати благодійними та спонсорськими внесками як футбол в цілому, так і футбольну команду міста – ММФК «Мукачево».
Кошти просимо переказувати на розрахунковий рахунок ММФК «Мукачево».
Реквізити для фінансової допомоги: рахунок 26008301237497 в Промінвест-Банку, МФО 31217, Код 25442199.
Прийняте депутатами Мукачівської міської ради на 5-й сесії міської ради 6-го скликання від 27 січня 2011 року.

Будинок офіцерів передано в комунальну власність Мукачева. Нарешті!
Ситуація з мукачівським Будинком офіцерів донедавна нагадувала приказку «Сам не гам і другому не дам». Хоч військові цей будинок і не використовували роками, але передати його в комунальну власність Мукачева жоден з міністрів оборони України не погоджувався. І тільки коли будівля дійшла до такого стану, що почала загрожувати життю перехожих, великими шматками відвалювалась штукатурка, а грошей у військових на ґрунтовний ремонт, зрозуміло, немає, реальністю стала інша приказка «На тобі небоже, що мені негоже». До Мукачівської міської ради звернувся міністр оборони України Єжель, який запропонував міській раді прийняти в комунальну власність міста чотири житлові будинки, гуртожиток і колишній Будинок офіцерів. Це питання давно стояло на порядку денному, адже історична споруда колишньої торгової академії, а відтак після війни Будинок офіцерів місцевого військового гарнізону роками руйнувався, не маючи дієвого власника. Неодноразові попередні звернення міської територіальної громади до владних київських інстанцій результатів не давали. Нарешті зрушилося. 5 сесія міської ради 6-го скликання надала згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність територіальної громади Мукачева фондів військового містечка № 15 (колишнього Будинку офіцерів) та інших будівель.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%BC%C3%91%C2%96%C3%91%C2%81%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%BE%C3%91%C2%97+%C3%91%C2%80%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%B4%C3%90%C2%B8;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".