Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини У Мукачеві немає жодної офіційної скарги щодо ходу виборів

У Мукачеві немає жодної офіційної скарги щодо ходу виборів

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
На Закарпатті на виборчі дільниці прийшло понад півмільйона осіб, це майже 55% виборців. Серед п'яти міст, де, окрім депутатів місцевих рад та обласної, обирали ще й міських голів, найпасивнішим стало Мукачеве. Тут на виборчі дільниці прийшло трохи більше 40% виборців. В Ужгороді, Берегові та Хусті проголосувала половина городян.
Уперше в історії Мукачева не зафіксовано жодної офіційної скарги щодо ходу виборів. Свого часу це закарпатське місто на увесь світ прославилось найбруднішими в Україні виборами міського голови. Однак це не говорить про те, що порушень не було. Так, приміром, один із кандидатів на посаду міського голови Мукачева й до сьогоднішнього дня не познімав свої передвиборчі портрети, що не допомогло йому увійти навіть до трійки призерів мерівських перегонів. Зрештою, яка може бути довіра до кандидата, якщо він, ще не посівши посади, вже порушує закони України. А тим часом лідер партії, яку він представляє в Мукачеві, з високих трибун заявляє про чесність і прозорість, законослухняність членів своєї партії. Коментарі зайві. Словом, якщо одні політичні сили, не маючи за плечима нічого конкретно зробленого, обіцяли виборцям манну небесну, розписуючи своїми агітками стіни будинків і мости, то представники Єдиного Центру, зауважмо, не красувались на біл-бордах, не обклеювали своїми фото агітками паркани, бо мукачівці добре знають – вони не обіцяють, а працюють. І тому голосували переважно за Єдиний Центр.
Згідно із завданнями, поставленими перед правоохоронцями, в день виборів на території Мукачева, було спокійно, адже для захисту правопорядку в місті залучено максимальну кількість співробітників міліції. Останній тиждень перед виборами, як свідчить практика, найбільш насичений не тільки в плані здорової агітації, а «чорного піару». Завдання міліції згідно із законом, під час передвиборчої кампанії і в день голосування - не допустити фальсифікації чи порушення громадського порядку. Працівниками Мукачівського міського відділу обстежено стан всіх 37 виборчих дільниць, де власне, відбуватиметься волевиявлення громадян. Вже з 28-29 жовтня всі виборчі дільниці охоронялися працівниками міліції. Також було забезпечено охорону виборчих бюлетенів під час їх транспортування до виборчих комісій, зберігання у приміщеннях виборчих комісій, а також виборчої документації під час доставки до окружної комісії. А 31 жовтня, в день виборів депутатів місцевих, обласних рад та сільських, селищних, міських голів міліція здійснювала охорону громадського порядку від початку відкриття дільниці до завершення підрахунку голосів. Про це повідомила нас прес-секретар міськвідділу міліції Наталія Машіко.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%B2%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%B1%C3%90%C2%BE%C3%91%C2%80%C3%90%C2%B8+%C3%90%C2%BC%C3%91%C2%96%C3%91%C2%81%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%B3%C3%90%C2%BE+%C3%90%C2%B3%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%BB%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%B2%C3%90%C2%B8;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".