Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини ПРО ПРИЗОВ ГРОМАДЯН НА СТРОКОВУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ВОСЕНИ 2011 РОКУ

ПРО ПРИЗОВ ГРОМАДЯН НА СТРОКОВУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ВОСЕНИ 2011 РОКУ

Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» та Указу Президента України від 04. 11. 2010 року № 1009/2010 «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2011 році» з 1 жовтня по 30 листопада 2011 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.
Явці на призовну комісію м. Мукачево і Мукачівського району для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни чоловічої статі 1993 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років і які не мають права на відстрочку, та громадяни, які народились в 1986 – 1992 роках, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних причин.
Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу зобов'язані прибути на призовну дільницю Мукачівського об'єднаного міського військового комісаріату за адресою: м. Мукачево, вул.Духновича, 89 в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути у військовий комісаріат до 10 жовтня 2011 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.
Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території м. Мукачево і Мукачівського району, зобов'язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися у військовий комісаріат для проходження призовної комісії.
На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності зобов'язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.
Громадяни, які ухиляються від призову і не з'являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з законодавством.
Олександр МОШКОВСЬКИЙ, військовий комісар Мукачівського об'єднаного міського військового комісаріату, підполковник
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".