Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини ВІКТОР БАЛОГА РОЗПОЧАВ ПОХІД ДО ВЕРХОВНОЇ РАДИ

ВІКТОР БАЛОГА РОЗПОЧАВ ПОХІД ДО ВЕРХОВНОЇ РАДИ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Давно кіноконцертний зал «Перемоги» не був такий переповнений. Мукачівці прийшли на зустріч з кандидатом у народні депутати України, знаним і шанованим земляком Віктором Балогою. Представляючи його, голова міського осередку партії Єдиний центр Михайло Лабош, наголосив, що Віктор Іванович – визначний державний і політичний діяч, Почесний громадянин Мукачева. Відтак до мікрофону підійшов сам В.І.Балога:
– Добрий день, шановні мукачівці! Дорога мукачівська еліта. Знаєте, мені легше виступати в Києві з самих високих трибун в присутності самих високих керівників, ніж перед вами. Тому що з цього залу я стартував у 1998 році на вибори міського голови, на вибори депутата Верховної ради 2002 року. І ви мене завжди тепло підтримували. Я знаю, хто сьогодні тут в залі. Тут інтелігенція. Тут ядро тих людей, які дбають про своє місто, про свій край, про свою державу. Це люди з позицією. Це люди, які хочуть краще жити. І це люди, з якими ми разом показуємо приклад того, що ми можемо бути принциповими, можемо робити хороші справи. Тому звертаючись до вас, я в першу чергу хочу сказати слова подяки за ту підтримку та гармонію у стосунках, які у нас є останні 12 років, – розпочав свій виступ Віктор Балога. – Сьогодні я хотів би також отримати від вас підтримку, заряд енергії, сили та волі, щоб ми ефективно пройшли цю виборчу кампанію, перемогли всією командою, – продовжував кандидат в народні депутати України. – Я знаю про проблеми і бюджетної, і соціальної сфери, і проблеми краю. Але сьогодні на порядку денному в нас з вами постає питання: незворотній курс до розвитку демократичних процесів в Україні. Не буде демократії – не буде прогресу, – наголосив політик.
Далі Віктор Іванович повів мову про своє бачення наближення України до Європи. –Те, що відбувається в останній період – це не правильно. Нашими друзями повинні бути всі: Росія, Канада, США. Але Україна повинна бачити себе в єдиній сім'ї Європейської Унії. Я проти того, щоб Україна поділялась за мовними, територіальними та іншими ознаками. Наше входження в Європу буде не сьогодні, не завтра. Але ми щодня повинні про це говорити. Хочу, щоб ми будували, будували, будували і тоді розмиються кордони нашого краю з Європою від Рахівщини до Великоберезнянщини і Шенген сам прийде до нас.
Завершував Віктор Балога свій короткий виступ словами: –  Хочу вам сказати, шановні мукачівці, що я себе не бачу на посаді міністра. Я бачу себе, якщо буду обраний за підтримки людей, депутатом Верховної Ради з перспективою на те, що ми повинні займатися політичними процесами по демократизації суспільства.
Довірена особа кандидата в народні депутати – головний лікар ЦРЛ, заслужений лікар України Василь Васюта пригадав, що, обійнявши посаду міського голови в 1998 році, Віктор Балога перше засідання виконкому міськради провів у лікарні і відтоді донині допомагає медичному закладу. Мукачівська ЦРЛ краща в Закарпатті і одна з кращих в Україні. Недарма цього року в рейтингу журналу «Фокус» Мукачево визнано найздоровішим містом держави. Ректор Мукачівського держуніверситету, Почесний громадянин Мукачева, академік Юрій Мигалина наголосив, що Віктор Балога має колосальний досвід у вищих ешелонах влади і закликав мукачівців віддати йому свої голоси на наступних виборах. Гарно сказав народний художник України, Почесний громадянин Мукачева Іван Бровді: «Перемога Віктора Івановича буде і нашою перемогою». Потім до трибуни підходили народна артистка України, Почесний громадянин Мукачева Лідія Пирогова, депутат обласної ради Євген Жупан, один із русинських лідерів Ладислав Лецович, депутат міської ради багатьох скликань Євгенія Деркач, голова ради Почесчних громадян Мукачева Євген Федів, головний лікар обласної дитячої лікарні Єлизавета Біров.
У своєму виступі міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл згадав роки спільної роботи з Віктором Івановичем і те, що в 1998 році він, як голова ТВК вручав посвідчення новообраному міському голові Вікторові Балозі. Як відомо, Золтан Ленд'єл також балотується до Верховної Ради. Цей крок він пояснив тактичною необхідністю, адже як кандидат має право направити своїх представників і спостерігачів у дільничні та окружну виборчі комісії, адже вже сьогодні видно, що вибори не будуть чесними, тож потрібен жорсткий контроль. І перед самими виборами, що відбудуться 28 жовтня, Золтан Золтанович свою кандидатуру зніме. Завершувалася зустріч виступом камерного хору під керівництвом Федора Небесника.
Для представників ЗМІ Віктор Балога дав короткий брифінг.
Микола Рішко

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".