Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства МУКАЧІВКА ЗАРОБИЛА НА ДОНЬЦІ 15 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ...

МУКАЧІВКА ЗАРОБИЛА НА ДОНЬЦІ 15 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ...

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Черговий випадок ухиляння від прямих батьківських обов'язків трапився з мешканкою Мукачева сорокарічною, назвімо її Терезою. У 15-річному віці народила першого сина, відтак через два роки другого, через три роки – доньку. У свої 33 роки мало вже четверо дітей, а цього року народила сьому дитину – доньку. При цьому ніколи і ніде не працювала.
Наприкінці серпня Тереза, за її словами, їхала до брата в Шепетівку, де він перебуває в місцях позбавлення волі. У потязі в неї почалися передчасні пологи і її терміново зняли з потягу і госпіталізували. Народила недоношене немовля, яке у важкому стані перемістили у відділення інтенсивної терапії, а мати... поїхала далі в Шепетівку. Повернувшись додому, Тереза зареєструвала новонароджену доньку в Мукачева і оформила соціальні виплати й отримала відразу 5 тисяч гривень, а пізніше ще 12,5 тисячі грн. Відтак щомісяця отримувала на доньку по 130 гривень й окрім того мала щомісячну допомогу як одинока мати, оскільки законний чоловік помер у 2004 році За словами лікарів Рівненської обласної дитячої лікарні, де у відділенні патології новонароджених перебувала дівчинка, мати витратила на лікування доньки 200 гривень. Коли ж лікарі запропонували Терезі забрати дитину, та відмовилась, мотивуючи це відсутністю коштів.
Наприкінці листопада до служби у справах дітей Мукачівського міськвиконкому надійшло повідомлення з Рівного про ситуацію, що склалася. Коли ж працівники Служби навідалися до Терези, то вжахнулися. Жінка з трьома неповнолітніми дітьми проживає в нестерпних антисанітарних умовах. За її словами всі кошти, які отримала за останні місяці, витратила на новонароджену доньку, однак не пам'ятає, яку саме суму.
Прийнято рішення призупинити надання Терезі соціальних допомог на доньку Анету і передати дівчинку на повне державне утримання в Свалявський дитячий будинок. На засіданні комісії з питань захисту прав дітей, яке відбудеться 14 грудня, буде розглянуто питання про доцільність позбавлення Терези материнських прав на Анету на певний термін або назовсім. Враховуватимуться і шахрайські дії горе-матері, про які йшлося вище. Можливе навіть і притягнення її до кримінальної відповідальності за злісне ухиляння від утримання дитини.
Прикро, що приклад матері наслідує і її 20-річна донька, яка має трирічну доньку і сина, якого народила цього року. Вона теж утримує дітей в неналежному санітарному стані. І щодо неї також може бути порушено питання про позбавлення батьківських прав.
Василь Гнетило.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%BA%C3%91%C2%80%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%BC%C3%91%C2%96%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BB;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".