Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Семінар класних керівників з художньо-естетичного напрямку

Семінар класних керівників з художньо-естетичного напрямку

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Відомо, що у позашкільній діяльності особливо яскраво розкриваються природні потреби школярів в активній діяльності та самоствердженні. Позакласна діяльність дає змогу дітям виступати в нових соціальних амплуа, займати ролі, які відрізняються від ролі учня, тобто це особлива сфера, де школяри можуть задовольняти особистністні потреби в самоперевірці, самооцінюванні власного "Я". Це, так би мовити, зона активного спілкування, в якій задовольняються потреби в контактах. Вільний вибір – умова для розширення світогляду школярів, для самостійного творчого пошуку в будь-якій галузі, для поглиблення емоційного сприйняття сучасного життя. Cаме тому таким актуальним та вчасним став семінар-практикум класних керівників з художньо-естетичного напрямку на тему «Вільний вибір, як шлях до гармонійного розвитку дитини», який був проведений 30 листопада Мукачівським Будинком школярів.
В рамках семінару педагоги міста мали можливість ознайомитися з різними напрямками роботи Будинку школярів, відвідати відкриті заняття в гуртках декоративно-прикладного мистецтва (образотворчого мистецтва, кераміки, «Світ дизайну») та в гуртках художньо-естетичного напрямку (хореографічних колективів «Невгамовні» та «Візаві», студії естрадної пісні «Акорд»). На їх очах гуртківці разом з педагогами створювали чудові прикраси з глини та скла, розписували готові вироби чарівними візерунками. А на заняттях хореографічних гуртків та вокальної студії «Акорд» гості семінару побачили створення танцю та роботу з різними віковими категоріями дітей.
Класні керівники шкіл міста з задоволенням оглянули виставку декоративно-прикладного мистецтва в фойє закладу, де були виставлені роботи гуртківців Будинку школярів, а потім в актовому залі стали глядачами цікавого масового заходу: фінального етапу міського конкурсу «Поетичний листопад», де були названі та нагороджені грамотами переможці в трьох вікових категоріях. Продовженням цього свята поезії стала концертна програма за участю творчих колективів Будинку школярів.
На протязі всього семінару юні журналісти гуртка журналістики брали інтерв'ю у гостей, адже їх цікавили враження учасників семінару від побаченого та почутого. Члени клуба старшокласників «Лідер» зустрічали та супроводжували їх,як справжні гостинні хазяї. Також під час семінару проводилося анкетування класних керівників міста. Семінар завершився підведенням підсумків та обговоренням,на якому гості відмітили високий рівень проведення семінару Будинком школярів, та відзначили вміння педагогів закладу розкривати та розвивати творчі нахили у дітей та юні. Справжньою несподіванкою для багатьох класних керівників стала різностороння направленість гуртків закладу, їх кількість та рівень роботи. Вони одностайно зробили висновок,що тільки в співпраці та тісному співробітництві шкіл та Будинку школярів може сформуватися по справжньому гармонійно розвинена людина майбутнього, творча, гармонійна, нестандартна особистість, основною рисою якої буде здібність вільно обирати свій шлях та майбутнє.
{linkr:related;keywords:%C3%91%C2%88%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%BB%C3%91%C2%8F%C3%91%C2%80%C3%90%C2%B8;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".