Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Коли Мукачево стане чистим?

Коли Мукачево стане чистим?

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Мукачево – місто з тисячорічною історією, цікавими традиціями і пам'ятками архітектури, які віднесені до історично-культурної спадщини України є досить привабливим туристичним містом. Щорічно кількість гостей, що відвідують наше місто зростає. Кожного дня кілька сотень людей дивиться на наше місто першим, а тому об'єктивним і незаангажованим поглядом. З року в рік повторюється одна і та ж сумна історія з проведенням місячника саночистки та благоустрою.
Але за останні роки на карті міста з'явилися величезні брудні плями стихійних сміттєзвалищь, які не мають в теперішній час конкретного власника, а саме це територія колишнього м'ясокомбінату по вул.Верховинській, вул. Менделєєва та прилегла територія колишньої птахофабрики, вул. Київська, І. Франка. Також не можна не згадати про те, що з приходом весни багато мешканців нашого міста наводять красу на своїх власних ділянках: обрізають дерева, кущі, виноградники і не замислюючись викидають сміття на вуличний газон та на території, які на сьогоднішній день не мають власника. Все починається з особистої культури наших людей та виховання підростаючого покоління.
Державний заклад м. Мукачево із року в рік ставить перед управлінням міського господарства питання прочистки русла Коропецького каналу, створення цивілізованої зони відпочинку на березі річки Латориця. Ці болючі питання неодноразово ставились на засіданні комісії по проведенню місячника санітарної очистки міста.
З початку місячника саночистки та благоустрою Державний заклад «Мукачівська міська санітарно-епідеміологічна станція» провів позачергові перевірки підконтрольних об'єктів, направлено приписи керівникам підприємств і закладів про обов'язкове приведення прилеглої території у належний санітарний стан. Коли кожен мешканець нашого міста почне з себе, з свого ставлення до чистоти міста, тоді наші онуки зможуть жити в цьому старовинному місті і милуватися чарівною природою.
Маріанна Шевчук, лікар з комунальної гігієни
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".