Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства ПРИКОРДОННИКИ СВЯТКУВАЛИ І ЗВІТУВАЛИ

ПРИКОРДОННИКИ СВЯТКУВАЛИ І ЗВІТУВАЛИ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Напередодні Дня прикордонника керівництво Мукачівського прикордонного загону зустрілося з журналістами. Командир загону підполковник Юрій Філіпчук поінформував присутніх про життя і службу воїнів у зелених кашкетах. Якщо за часів моєї служби в Мукачівському прикордонному загоні, 19 застав якого вартували кордон по всій Закарпатській області, порушення кордону траплялися не більше кількох разів на рік, то тепер рахунок іде на тисячі порушників-нелегалів. Окрім того великого розмаху набула контрабанда, зокрема, тютюновими виробами. Для цього використовуються навіть летальні апарати. Підполковник Філіпчук повідомив також, що незабаром поблизу села Дийда Берегівського району неподалік від КПП «Лужанка» буде відкрито ще один контрольно-пропускний1 пункт. Відрадно, що останнім часом відновлюється співпраця прикордонників з місцевим населенням, у селах, де розміщені прикордонні відділення, чомусь з примхи якогось військового чиновника так тепер називають прикордонні застави, створено загони юних друзів прикордонників. І вперше за останні багато років було проведено їх обласний зліт. Втім, як це не прикро, чимало серед наших краян і тих, хто не проти заробити провідниками нелегалів через кордон. Зовсім недавно групу таких «заробітчан» було засуджено на тривале ув'язнення. Юрій Філіпчук скрушається, що готуючись до ЄВРО-2012, угорці оформили належно відповідні інформаційні табло для вболівальників, а у нас далі слів справи не зрушили. Окрім того він розповів. Як готуються до прийому футбольних вболівальників прикордонники Закарпаття.
На сам День прикордонника в міському Будинку культури відбулися урочисті збори з цієї нагоди. Було озвучено привітання очільника Адміністрації Державної прикордонної служби, генерала армії Миколи Литвина і його наказ про нагородження медаллю «За мужність в охороні державного кордону України» старшого прапорщика Богдана Зеленського. Треба сказати, що сьогодні на варті кордонів стоїть багато жінок-офіцерів. І старшого лейтенанта Тетяну Шмакову та прапорщика Валерію Дубравку було відзначено медаллю «За сумлінну службу». Бурхливі оплески пролунали, коли відзначали спеціальними заохочувальними жетонами «За віддану службу» III ступеня службових собак «Жака» та «Луну». Великій групі солдат та офіцерів, ветеранам прикордонного загону були вручені Почесні грамоти та Грамоти командування.
Привітали прикордонників зі святом міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл, який вручив кращим Почесні грамоти та Грамоти міськвиконкому, а також перший заступник голови Мукачівської РДА Василь Пашкуляк, начальник відділу УСБУ в Мукачеві Андрій Скрипник, прокурор Мукачева Руслан Біловар, начальник міськвідділу міліції Василь Швенда та інші.
Для присутніх влаштували гарний концерт. Вокальний ансамбль «Бревіс», хореографічний колектив «Арт-лайн» та інші підтримали святкову атмосферу.
Микола Рішко
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".