Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Освіта Традиційний День відкритих дверей у Будинку школярів

Традиційний День відкритих дверей у Будинку школярів

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
Багаторічною доброю традицією стало розпочинати навчальний рік в Мукачівському Будинку школярів Днем відкритих дверей. В цей день педагоги і гуртківці закладу демонструють жителям міста свої вміння і досягнення та радо запрошують всіх бажаючих завітати в гості і стати постійними учасниками гуртків та мистецьких колективів.
Отже, продовжуючи цю чудову традицію, цими днями Будинок школярів запросив мукачівців до Країни дитячих мрій, створивши у дворі дитячої художньої школи святкову атмосферу. Гурток «Образотворче мистецтво» (кер. Яна Старостенко) представив малюнки на склі; вихованці гуртка «Кераміка» (кер. Елеонора Віллашек) порадували композиціями народної тематики, створеними з пластиліну та глини; писанками, розписаними в кращих стародавніх традиціях та виробами з бісеру прикрасили виставку діти з гуртка «Юні майстри» (кер.Наталія Гаврилів), а гурток «Світ дизайну» (кер. Габріелла Кізман) представив картини, виконанні у техніці фітодизайну, на яких зображені пейзажі рідного краю.
Нові враження та емоції глядачам додали виступи хореографічних колективів Будинку школярів, які закружляли всіх у вирі запальних танцювальних композицій. Це були «Карпатські дівчата», «Веселі мишенята» та «Веселі чобітки» зразкового хореографічного колективу «Сузір'я» (кер. Олена Ткач); «Hora din Moldova», «Морячки» та «Потанцюйте разом з нами» хореографічного колективу «Візаві»( кер. Галина Біленко), «Африка» хореографічного колективу «Невгамовні»(кер. Наталія Полянська). Вихованці цих колективів вражають розмаїттям танцювальних стилів та майстерністю виконання, що є заслугою їх педагогів.
Вихованці вокальної студії «Акорд» (кер. Наталія Шлагер) ось у же біля 10 років прикрашають звучанням своїх голосів майже всі культурно-мистецькі заходи міста і не тільки. Вони є переможцями міжнародних, всеукраїнських та обласних фестивалів та конкурсів. Виступи Еліни Касумової, Мирослава Мадяра, Віталія Горвата стали справжньою окрасою концерту. А солістка студії Мар'яна Окс, яка нещодавно виборола І місце на Міжнародному фестивалі творчості «Іван Попович збирає таланти», вразила глядачів майстерністю виконання. Її голос дійсно з чистої народної криниці.
Новий навчальний рік знову кличе натхненний і творчий колектив до нових здобутків і звершень. Мукачівський Будинок школярів радо чекає всіх дітей та школярів, які хочуть навчитися творити та проявляти себе в різних жанрах мистецтва і зробити своє життя цікавим, неповторним і повнокровним.
Будинок школяра для Мукачівської Ратуші

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".