Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини ЧОМУ Я ГОЛОСУВАТИМУ ЗА ЗОЛТАНА ЛЕНД'ЄЛА, ЯКИЙ БАЛОТУЄТЬСЯ НА ПОСАДУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ МУКАЧЕВА

ЧОМУ Я ГОЛОСУВАТИМУ ЗА ЗОЛТАНА ЛЕНД'ЄЛА, ЯКИЙ БАЛОТУЄТЬСЯ НА ПОСАДУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ МУКАЧЕВА

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Ми запитали деяких міських діячів чому вони хочуть голосувати за Золтана Ленд’єла, що балатується на посаду міського голови Мукачева. І ось що вони нам відповіли:
Юрій Мигалина, ректор Мукачівського державного університету, академік, професор, довірена особа кандидата:
– Знаю Золтана Золтановича ще з часів його роботи на заводі «Мукачівприлад». Всі мукачівці в першу чергу відзначають таку прекрасну рису його характеру, як простота, комунікабельність.
Хочу нагадати, що тільки за роки незалежності України Золтан Золтанович працював на високих посадах першого заступника голови Берегівської РДА, відтак начальника головного управління економіки облдержадміністрації, голови Тячівської райдержадміністрації, і нарешті міським головою. І на всіх цих посадах він залишався самим собою, тобто чуйним до проблем ближнього, добрим товаришем, прекрасним колегою. У нас склалися з керівниками міста, в першу чергу із Золтаном Золтановичем такі стосунки, що достатньо телефонного дзвінка, щоб вирішити будь-яке питання. Всі ми, керівники трудових колективів і навчальних закладів, готові в цей час підставити Золтану Золтановичу плече. Адже тільки спільними зусиллями можемо зарадити цій непростій ситуації.
Іван Нацик, Почесний громадянин Мукачева:
– Золтан Ленд'єл не лише політик, відповідальний державний керівник, але на якому б посту він не перебував, перш за все він щиросердна, уважна, співчутлива до чужих проблем людина. Він добре знає економіку, його досвід і знання ось уже два десятка років служать розвитку нашого міста.
Ми пишаємося Вами, шановний Золтане Золтановичу. Нехай же випадуть Вам довгі-довгі роки, щоб вести вперед робітниче Мукачево. Віримо, що більшість мукачівців проголосує за Вас і Вашу команду, бо вірять Вам, як дуже порядній і освіченій людині, вірять у Ваш талант керівника і організатора. Бажаємо Вам, хай сторицею повертається те добро, яке Ви творите для мукачівців! Щастя Вам і Божої благодаті!
Петро Басараб, генеральний директор підприємств «Едельвейс-Лего» та «Інтерконтиненталь-Карпати», Почесний громадянин Мукачева, довірена особа кандидата:
– Золтан Ленд'єл – це керівник нової формації. Його сила управлінця, керівника і організатора в тому, що він взяв усе добре і корисне з попередніх часів і з'єднав з теперішнім передовим світовим досвідом. Повірте, керувати таким великим господарствам, як майже дев'яностотисячне місто, дуже нелегка справа, тим більше, коли встала потреба протистояти світовій економічній кризі. І в тому, що в цей час не запинились підприємства, своєчасно фінансується вся бюджетна сфера, виконуються соціальні програми, велика заслуга міського голови Мукачева Золтана Золтановича Ленд'єла. Альтернативи йому та його досвідченій команді сьогодні я не бачу і тому однозначно віддам свій голос за цю чудову людину і раджу це зробити всім мукачівцям.
Михайло Попович, директор Мукачівського міськкоопторгу, довірена особа кандидата:
– Що це крісло медом намазане – стільки кандидатів хочуть в нього всістися? Підозрюю, що вони і не знають, наскільки важка робота міського голови. На моє переконання сьогодні тільки одна людина достойна цієї посади – нині діючий міський голова Золтан Ленд'єл, один із лідерів міського осередку Єдиного Центру. Говорити про його діла багато не треба – бачимо європейське Мукачево, що входить до п'ятірки кращих міст України. Його визнають навіть суперники, яким нічим дорікнути Золтану Золтановичу за підсумок його роботи на посаді міського голови. Тож громада Мукачева зробить правильний вибір, коли знову обере міським головою Золтана Ленд'єла.
Золтан Мичка, народний художник України:
– З мером Мукачева Золтаном Ленд'єлом, шанованою в місті людиною, я знайомий давно. Це людина високої моралі, відповідальний сім'янин. Ці якості закладені в нього генетично. Він – толерантна, неконфліктна людина, але проблеми не замовчує, а вміло долає. Вміє слухати й чути, слушну ідею втілює в життя. Має величезний потенціал досвіду і знань. Його команда, яка 10 років тому починала разом з Віктором Балогою, чітко знає, як має виглядати наше місто. Золтан Золтанович закоханий в тисячолітнє Мукачево, дбає про збереження його традицій і культури, постійно бере участь у загальноміських мистецьких і культурних заходах. Знаю, що його мрія зробити Мукачево найкращим містом України. Так підставмо йому плече, разом йдім до здійснення цієї мрії. А для цього зробімо невеликий, але важливий крок – проголосуймо за Золтана Ленд'єла та його команду.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%B3%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%BB%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%B2%C3%90%C2%B0+%C3%90%C2%BC%C3%91%C2%83%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%87%C3%90%C2%B5%C3%90%C2%B2%C3%90%C2%B0;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".