Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини Віктор Балога: "Наша справа важлива всій країні. Якісній Україні"

Віктор Балога: "Наша справа важлива всій країні. Якісній Україні"

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
31 жовтня в Україні відбудуться вибори до органів місцевого самоврядування. Вибір, який зробить кожен з нас, визначить розвиток нашої області, наших міст, районів, сел та селищ на майбутні 5 років.
Ми маємо довести людям, що Єдиний Центр – це партія з позицією, яка не міняється залежно від політичного клімату. Для нас головним пріоритетом були, є і будуть інтереси суспільства і країни. Депутати Єдиного Центру не пішли в коаліцію принизливим «тушками». Нас намагалися купити посадами – ми не погодилися на це. Але ми хочемо працювати для людей і для країни. Саме тому ми йдемо у владу.
ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ВЛАДИ
Під час цієї виборчої кампанії країна вступила в нові політичні реалії. Конституційний Суд повернув Україні Основний Закон 1996 року. Ним найбільшими в державі повноваженнями наділив Президента. Відтепер в його руках зосереджені важелі впливу на усі державницькі процеси – політичні, економічні, соціальні.
Але концентрація влади в одних руках означає одночасну концентрацію відповідальності. Тобто сьогодні Президент може бути як автором усіх перемог, так і єдиним винуватцем невдач. Нова-стара Конституція забирає у нього можливості перекладати вину за поганий стан справ в Україні на непрацюючий парламент, неефективний уряд чи некомпетентних чиновників. Адже нині Глава держави має прямий вплив на всі вертикалі і горизонталі влади.
КРАЇНА ПОТРЕБУЄ РЕФОРМ
Президент з першого дня проголосив курс на реформи. Але при цьому в Кабмін було призначено більшість людей, які навіть під мікроскопом не виглядають реформаторами. Це – уряд старців як за віком, так і за способом мислення. Про проведення реформ багато говорять як в Адміністрації Президента, так і в Уряді, однак суспільство досі їх не бачить. Вважаю, що найпершим і найголовнішим пріоритетом є економіка. Утім, Кабінет Міністрів, якому вже сім місяців, так і не спромігся запропонувати цілісної, продуманої програми якісних змін в Україні. Єдиним результатом роботи уряду лишається недоношений Податковий кодекс. Він складений так, що полегшує життя великому капіталу, але обвалює малий і середній бізнес, заганяє його в «тінь». Непомірним тягарем для економіки залишається надмірний державний апарат. Єдиний Центр і я особисто неодноразово пропонували Президенту, як модернізувати уряд і всю виконавчу владу. Це здатне зберегти сотні мільйонів бюджетних гривень. Зараз Президент може це зробити сам. Звісно, що уряд і чиновники проти. Однак саме те, як буде реформований Кабмін і державні адміністрації, покаже, чи Президент є національним лідером чи служить для задоволення потреб своєї команди. Події в регіонах показують, що ця команда дуже часто діє всупереч інтересам суспільства і країни. Виборча кампанія свідчить, що місцеві керівники використовують владу не для зміцнення держави, а лише для зміцнення своїх позицій у державі.
ЧИ БУДУТЬ ВИБОРИ ЧЕСНИМИ?
Президент публічно обіцяє, що гарантує проведення чесних, відкритих та демократичних виборів. Він говорить, що всі учасники мають рівні права. Зустрічаючись із світовими лідерами в Берліні, Брюсселі, Нью-Йорку Віктор Янукович запевняв, що перші в його каденції вибори пройдуть відповідно до міжнародних стандартів. І синхронно з цими заявами його регіональні намісники на повну задіяли адміністративний ресурс. Складається враження, що команда від'єдналася від Президента і пішла в автономне плавання. Особисто мені важко повірити, що вказівки бетонувати країну та йти напролом виходять з четвертого поверху будинку на Банковій, де розміщений кабінет Глави держави. Якщо влада вдасться до фальсифікацій місцевих виборів – це буде крах для неї, для всіх її інститутів. Це - шлях до ізоляції України. З нам ніхто не буде рахуватися. Тому сьогодні можу точно назвати одну людину, яка має бути найбільше зацікавлена у проведенні відкритих і законних виборів. Це – Президент Янукович. Для нього – це перші вибори після виходу до влади. Три попередні кампанії світ визнав демократичними і чесними. Главі держави як нікому потрібно закріпити цю тенденцію.
ЯКІСНА УКРАЇНА
Єдиний Центр іде на місцеві вибори з пропозицією, яка об'єднує. Це пропозиція для всіх місцевих громад. Для кожної людини. В ній немає політики у чистому вигляді, а влада є лише засобом втілення, а не самоціллю. Ми назвали нашу программу «Якісна Україна». Єдиний Центр розуміє під цими словами країну, яка є безпечним і зручним середовищем для життя. В якій будуть всі умови для розвитку особистості і суспільства. Ми пропонуємо шість перших і найважливіших кроків, які наблизять усіх нас до цієї мети. Насамперед, це зменшення залежності життя людей від дій влади. Це проекти з побудови інфраструктури та очищення довкілля. Пропозиції у галузі медицини. Завдання з енергозбереження та розвитку альтернативної енергії. Це захист кожного громадянина від посягань на особу, життя, здоров'я і майно.
Наша партія бере на себе зобов'язання робити нашу країну якісною. Саме для цього Єдиний Центр іде у владу. Ми звертаємося до громад і до кожної людини. Наша політична сила пропонує угоду взаємності. Ми представляємо виборцям наш план дій і просимо їх про підтримку. Віримо, що ідеї Єдиного Центру будуть сприйняті. Наше завдання-максимум – забезпечити швидкий перехід країни від аморфного стану до якісного розвитку. Моя впевненість у гідних перспективах партії випливає із довіри людей до Єдиного Центру. Наші представники не раз перемагали на виборах. Нині до наших лав приєднуються відомі і поважні люди. На партію покладають світлі надії. У нас немає кланів. Ми вільні від корупції і скандалів. Ми не маємо зобов'язань ні перед ким, окрім суспільства, своєї країни і Бога. Єдиний Центр приведе у владу нових людей. Це будуть міцні постаті, з інтелектом, вміннями і прагненням працювати на країну. Наші погляди і плани звернуті в майбутнє своєї країни. «Якісна Україна» - це программа творення, спрямована на кожну людину, однаково потрібна для Заходу і Сходу, Півночі і Криму. Ми чесно звертаємося з нею до всіх небайдужих і просимо їхньої підтримки. Адже наша справа важлива всій країні. Якісній Україні.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%96%C3%90%C2%BA%C3%91%C2%82%C3%90%C2%BE%C3%91%C2%80+%C3%90%C2%B1%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BB%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%B3%C3%90%C2%B0;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".