Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини На черговому засіданні мукачівського міськвиконкому ухвалено низку важливих питаннь

На черговому засіданні мукачівського міськвиконкому ухвалено низку важливих питаннь

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Про функціонування дитячих будинків сімейного типу (ДБСТ), прийомних сімей та перспективи розвитку сімейних форм виховання доповідала на черговому засіданні виконкому Мукачівської міської ради начальник служби у справах дітей Ольга Степанова. Вона, зокрема, відзначила, що протягом останніх п'яти років у Мукачеві проведено значну роботу з розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Значно покращились умови проживання дітей, суттєво збільшилось їх матеріальне забезпечення. Опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки-вихователі на утримання дітей щомісяця отримують кошти в розмірі двох прожиткових мінімумів відповідно до віку дітей. Прийомні батьки та батьки-вихователі за виконання обов'язків по утриманню та вихованню дітей отримують винагороду, яка складає 35 відсотків від суми коштів, що батьки отримують на утримання дітей. Вирішено питання соціального захисту прийомних батьків та батьків-вихователів, управління соціального захисту переказує до Пенсійного фонду кошти на їх пенсійне страхування. Міська влада взяла на себе витрати по сплаті комунальних послуг. За рахунок коштів міської Програми захисту прав дітей виготовлено та придбано меблі для облаштування спальних та ігрових кімнат, кухні, дитячої кімнати в ДБСТ на 31430 грн. Посилився контроль міської влади за умовами  проживання дітей, влаштованих на виховання в сім'ях громадян. Внаслідок неналежного  виконання обов'язків п'ять опікунів та піклувальників були позбавлені прав опікуватись дітьми. Виконком доручив міському Центру зайнятості населення інформувати осіб з педагогічною освітою, які шукають роботу, про можливість створення прийомних сімей. Заслухано повідомлення начальника управління освіти Терезії Тіби про організацію оздоровлення та відпочинку дітей Мукачева влітку 2011 року. Так, зокрема, влітку працюватимуть 21 табір відпочинку, в яких зможуть відпочивати 4730 хлопчиків і дівчаток. Ухвалено рішення з питань, поданих службою у справах дітей. Виконком зареєстрував міську молодіжну громадську організацію «Клуб «Історична
реконструкція», яка сприятиме всебічному патріотичному вихованню молоді, збереженню та розвитку історичної та культурної спадщини. Затверджено Положення про міський комітет забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури і створення власне міського Комітету доступності. Ішла мова на виконкомі і про вартість ритуальних послуг для забезпечення безоплатного поховання певних категорій громадян. Ухвалено рішення і про оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету Мукачівської міської ради «Про порядок відшкодування витрат на пільгове перевезення пасажирів міськими автобусними маршрутами і затверджено наслідки конкурсу на перевезення пасажирів міськими автобусними маршрутами.
Внесено також зміни в рішення виконавчого комітету від 22 грудня 2009 року № 280 «Про зміну вартості тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення холодної та гарячої води», а також про оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету Мукачівської міської ради «Про встановлення тарифів на послуги із утилізації та захоронення твердих  побутових відходів, вивозу рідких нечистот». З цих питань доповідав щойно призначений начальник управління міського господарства Віталій Бендасюк. При виконавчому комітеті створено Спостережну комісію та затверджено її склад і Положення про неї. Її основними завданнями буде, зокрема, організація та здійснення громадського контролю за дотриманням прав людини, основних свобод та законних інтересів засуджених осіб, звільнених з місць відбування покарання; надання допомоги в соціальній адаптації особам, звільненим з місць відбування покарання; організація виховної роботи з особами, умовно-достроково звільненими з місць відбування покарання, та громадського контролю за їх поведінкою протягом невідбутої частини покарання. На засідання виконкому розглянуто також питання приватизації квартир, оформлення прав  власності, про будівництво та інші.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%81%C3%91%C2%96%C3%90%C2%B4%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8F;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".