Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини Говорили про впровадження Урядових реформ

Говорили про впровадження Урядових реформ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
У великому залі міськвиконкому з представниками підприємницьких структур міста відбулась розширена нарада під головуванням заступника міського голови Галини Гороховської з питань впровадження Урядових реформ щодо створення сприятливих умов для розвитку підприємництва. У нараді взяли участь представники податкових органів, пенсійного фонду, галузевих рад підприємців, громадської ради при виконавчому комітеті Мукачівської міської ради, аудиторських структур, громадських організацій.
Обговорювалися питання покращення стану та створення умов для вдосконалення підприємницького клімату в регіонах, передбачених дорученням Прем'єр-міністра України від 8 лютого 2011 року та доручення голови Закарпатської ОДА за підсумками наради з представниками підприємницьких структур області 11 травня 2011 року.
Насамперед мова йшла про скорочення чисельності малих підприємств, низький відсоток економічно-активних, проблеми зі збутом продукції. Лише кожному другому підприємству вдається без проблем реалізувати свою продукцію, фінансовий результат від звичайної діяльності до оподаткування малих підприємств впродовж останніх років є збитковим.
З підприємцями обговорено також стан впровадження Урядових реформ, зокрема, податкового законодавства, пенсійного забезпечення, введення єдиного соціального внеску тощо. Великою мірою роль малого підприємництва полягає у вирішенні питання зайнятості, що проявляється, насамперед, у здатності малого та середнього бізнесу створювати нові робочі місця і поглинати надлишкову робочу силу. Для вирішення актуальних питань у сфері малого підприємництва продовжує роботу координаційна рада з питань розвитку підприємництва, робота 4 галузевих рад (легкої, харчової промисловості, торгівлі та підприємців фармацевтики).
На сайті міської ради створено розділ «Регуляторна діяльність та підприємництво», де до Вашої уваги шановні підприємці діючі регуляторні акти, проекти регуляторних актів винесені на обговорення та інша інформація.
З метою спрощення процедур започаткування підприємницької діяльності у всіх адміністративно-територіальних одиницях області, в тому числі і в Мукачеві, діють єдині офіси, що здійснюють реєстрацію суб'єктів господарювання за принципом «єдиного вікна» та функціонують дозвільні центри з видачі документів дозвільного характеру за принципом організаційної єдності.
Упродовж 2010 року до дозвільного центру звернулося за консультаціями 228 суб'єктів господарювання. Адміністратором дозвільного центру видано 180 документів дозвільного характеру, що в 2,2 рази більше, ніж у 2009 році та зареєстровано 48 декларацій.
Заходи прийнятої Програми розвитку малого підприємництва в місті передбачають спрямування дій місцевих органів державної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, суб'єктів малого та середнього підприємництва, громадських об'єднань і спілок підприємців, установ ринкової інфраструктури на створення сприятливих умов для активізації підприємницької діяльності та поліпшення інвестиційного клімату, забезпечення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва, підвищення його ролі у вирішенні завдань соціально-економічного розвитку міста.
За результатами проведеної наради всі пропозиції, що були запропоновані її учасниками щодо реформування економіки міста та України в цілому, були оформлені відповідним чином і направлені до Закарпатської обласної державної адміністрації.
Світлана Васільцюн, начальник відділу економіки Мукачівського міськвиконкому

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".