Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини Житлові субсидії в опалювальному періоді 2012 - 2013 р.р.

Житлові субсидії в опалювальному періоді 2012 - 2013 р.р.

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
10 квітня 2013 року міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл підписав Розпорядження за № 152 згідно якого опалювальний період 2012 – 2013 років закінчився з 15 квітня 2013 року.
В зв’язку з цим згідно „Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”, затвердженого Кабінетом Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848 із всіма змінами і доповненнями управлінням праці та соціального захисту населення припинено з 15 квітня 2013 року нарахування житлових субсидій та пільг на опалення житла природним газом та електроенергією.
Сім’ям, які користувались житловою субсидією на опалення житла природнім газом чи електроенергією, необхідно подати в Мукачівську філію ПАТ „Закарпатгаз” чи Мукачівську МРЕМ показники лічильника газу чи електроенергії станом на 15 квітня 2013 року з тією метою, щоб управлінням праці та соціального захисту населення було зроблено перерахунок житлової субсидії по факту використання вище вказаних енергоносіїв в минулому опалювальному періоді. Сім’ям, які використали природного газу чи електроенергії більше наданої щомісячної кількості буде донараховано житлову субсидію в межах норм споживання згідно вище вказаного порядку надання населенню житлових субсидій.
За наданням субсидії на літній період можна звернутися в управління по вул. Р.Валенберга,31 чи отримати консультацію за тел.2-30-63; 2-12-63 ; 2-13-82.
Разом з тим сім’ї, які не мають опалення природнім газом чи електроенергією, можуть отримати житлову субсидію на тверде паливо та скраплений газ на весь 2013 рік готівкою. При цьому необхідно подати довідки про доходи за 2012 рік.
Михайло Леньо, начальник відділу державних соціальних допомог УПСЗН
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets

Авторизація


"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".