Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини У Мукачеві говорили про нелегальне працевлаштування

У Мукачеві говорили про нелегальне працевлаштування

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
У приміщенні Мукачівського міського центру зайнятості відбувся семінар з роботодавцями на тему: «Вимога сьогодення – легальне працевлаштування». На семінарі виступили Наталія Мірошниченко - головний спеціаліст відділу взаємодії з роботодавцями та Алла Довбак - юрисконсульт Мукачівського МЦЗ.
Зокрема, вони відмітили, що наказом міністерства праці та соціальної політики України від 08.06.2001р. № 260 „Про затвердження Форми трудового договору між працівником та фізичною особою” зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27.06.2001р. за № 554/5745, реєстрація трудових договорів між фізичною особою яка використовує найману працю покладається на державну службу зайнятості.
Так за січень-березень 2013 року в Мукачівському міському центрі зайнятості було зареєстровано 287 договорів. Сьогодні легалізація найманої праці та виплата заробітної плати „не в конвертах” є одним з основних завдань певних служб міста та країни.
Головою міста Золтаном Ленд’єлом видано Розпорядження № 203 від 18 березня 2011р. “Про створення робочої групи із здійснення заходів щодо легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення”, завдяки діям якої і підвищився ріст узаконення праці громадян, що гарантує їм соціальні виплати та страховий стаж.
Цією групою, до складу якої входять і представники центру зайнятості, вже цьогоріч перевірено близько 63 приватних підприємців, з яких лише двоє неоформили трудові договори зі своїми найманими працівниками. Це свідчить про результативність такої групи, та дає надію на покращення стану легального працевлаштування.
Закарпатський регіональний центр зайнятості
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets

Авторизація


"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".