Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини НАЧАЛЬНИК МУКАЧІВСЬКОЇ МІЛІЦІЇ ВІДЗВІТУВАВ ПЕРЕД ЖУРНАЛІСТАМИ

НАЧАЛЬНИК МУКАЧІВСЬКОЇ МІЛІЦІЇ ВІДЗВІТУВАВ ПЕРЕД ЖУРНАЛІСТАМИ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Минулого тижня, 12 квітня, прес-конференцію для журналістів місцевих та центральних ЗМІ провів начальник Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області, полковник міліції Василь Швенда. Він охарактеризував криміногенну ситуацію в місті та на Мукачівщині й роботу міліції з розкриття злочинів за перший квартал 2013 року, а також відповів на численні запитання журналістів.
У ході прес-конференції Василь Михайлович доповів, що протягом трьох місяців 2013 року міліцією взято на облік 2777 заяв та повідомлень про скоєні злочини, з них події, що мали місце на території Мукачева - 1680 та на території Мукачівського району - 1065.
За його словами, правоохоронцями міськвідділу з початку року розкрито 1 факт умисного вбивства, яке мало місце 6 січня ц.р. у с.Ракошино, 1 факт замаху на вбивство, скоєного 20 березня в с. Вільховиця, 3 факти спричинення тяжких тілесних ушкоджень. Що ж стосується крадіжок з домівок громадян, на сьогодні розкрито 12 таких фактів, щодо скоєння пограбувань, то правоохоронцями розкрито 6 таких фактів.
Щодо роботи працівників міліції громадської безпеки, то ними виявлено 2129 адміністративних правопорушень, із них – 91 адмінпротоколів за вчинення насильства в сім’ї. Працівниками патрульної служби складено 421 протоколів щодо вчинення громадянами адмінправопорушень.
Окрім того працівниками відділення державтоінспекції міського відділу було виявлено 765 порушень Правил дорожнього руху, з яких було затримано 39 нетверезих водіїв.
Працівниками дозвільної системи виявлено та задокументовано 19 адміністративних правопорушень у сфері щодо недотримання громадянами правил носіння, зберігання або перевезення вогнепальної зброї.
Щодо розшуку осіб, то в ході проведення розшукових заходів працівниками міськвідділу було встановлено місцезнаходження та затримано 18 злочинців, встановлено місцезнаходження 11 безвісно зниклих осіб та встановлено особистості 5 невпізнаних трупів.
Крім цього керівник Мукачівської міліції наголосив, що одним із завдань правоохоронців і надалі залишається інформування громади про роботу правоохоронців, зокрема, дільничних інспекторів міліції. Це та служба, яка на сьогодні залишається головною службою, працівники якої щодня працюють з людьми.
Також завдяки взаємодії міліції з місцевою владою та вжитими спільними заходами з ними на території Мукачева та району наразі встановлені 72 камери відеоспостереження.
На завершення прес-конференції Василь Михайлович відповів на численні запитання журналістів. Наостанок начальник мукачівської міліції запропонував проводити такі зустрічі і надалі, аби оперативно інформувати громадськість про криміногенну ситуацію в краї та роботу правоохоронців.
Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets

Авторизація


"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".