Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Самогоноваріння поза законом

Самогоноваріння поза законом

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
У Мукачеві проходить комплексне відпрацювання по виявленню самогону та місць його збуту.
Ні для кого не секрет, що самогоноваріння – явище доволі розповсюджене, враховуючи те, що й виходить за межі чинного законодавства.
Особливо це стосується сільської місцевості, де селяни варять домашню горілку найбільше для власних потреб. Та місто також не виняток.
Під час комплексного відпрацювання, яке проводиться з 20 вересня по 31 жовтня, на території області правоохоронцями підрозділів громадської безпеки виявлено ряд порушень закону. Викликані такі комплексні перевірки невтішною статистикою, цифри якої зросли щодо скоєння злочинів та правопорушень у стані алкогольного сп'яніння.
У ході відпрацювання щодо виявлення «самогонщиків» працівники міліції встановили, що факт незаконного самогоноваріння підтверджується і дедалі більше набирає негативних обертів.
До дільничного інспектора міліції Мукачівського міськвідділу старшого лейтенанта Івана Скуби надійшла інформація, що 70-річна мукачівка не тільки варить самогон, а ще й непогано на ньому заробляє. Завітавши з санкціонованим обшуком до пенсіонерки додому, правоохоронці у цьому переконались. Спочатку жінка-інвалід, яка мешкає одна, справно все ховала. Саме в спальній кімнаті мукачівка тримала свій дорогоцінний товар. Звідти і було вилучено пляшки з оковитою. Також на подвір'ї правоохоронці виявили металевий бідон зі спеціальним отвором для гоніння горілки. А на запитання кому збувала жінка самогон, відповідь була коротка: покупці самі знаходились, тим паче за таку ціну - 0,25л за 7 грн. Проти жінки порушена кримінальна справа за ст. 203, ч.1 «Зайняття забороненими видами господарської діяльності».
Також, під час комплексного відпрацювання працівниками міліції було виявлено ряд інших правопорушень за ст. 176 КуАП – «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів  для його вироблення»,
ст. 177 «Придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення», ст.175-1 «Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях», ст. 178 «Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді» та інших.
Наталія Машіко. Мукачівський МВ УМВС
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%BC%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%88%C3%91%C2%96%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%BE;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".