Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Всі квіти на землі для тебе, Мамо!

Всі квіти на землі для тебе, Мамо!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
16 травня цього року в залі мукачівського міського Будинку культури відбувся концерт, присвячений Дню матері за участі учнів та викладачів вокального і хореографічного відділів дитячої школи мистецтв №2.
Відчутнє переживання юних виконавців за кулісами, які так старанно готувалися до виступу для найрідніших людей – мам, бабусь. А в залі – щасливі мами, бабусі, які також трохи хвилювалися за своїх чад, але ніжною посмішкою і щирими аплодисментами скрашували свої переживання. Гарними поетичними рядками розпочала концертну програму викладачка вокального відділу школи Катерина Могилевець, яка вже відома місту як прекрасний виконавець і гарний викладач, - а в цей день, ще й ведуча концерту. Продовженням поетичних рядків стало виконання учнями хореографічного відділу (викладач Ольга Сусол) композиції «Летіть голуби».
Треба сказати, що ДШМ №2, якою керує вже декілька років поспіль Маріанна Кешеля, разом з професійно-творчим колективом школи згуртовують і навчають маленьких музикантів мистецтву не тільки уроками, але й шкільними концертами, які проводять з нагоди державних свят, проводять творчі вечори відомих композиторів і концертами для громади міста в яких беруть участь як викладачі, так і учні. Любов і шана до мистецтва, що передають вчителі учням не залишаються осторонь. Про що свідчать високі показники участі вихованців школи на конкурсах як міських, обласних, так і всеукраїнських. І концерт до Дня матері також ще раз підтверджує цей факт.
У виконанні Дарини Гузинець, Фленько Розалії (клас викладача Галини Скубенич) та Неллі Волошин (клас викладача Катерини Могилевець) прозвучали пісні «Кучерики», «Я у тебе одна» та «Лелеча доля» . Ці твори дівчата співали так щиро, що було відчуття ніби тепле проміння від їх виконання закарбувалося в душі глядачів. Слід відзначити і виступи викладачів Галини Скубенич та Катерини Могилевець, які в свою чергу також з теплом і ніжністю виконали вокальні твори. Своїм виступом запальних танців «Карічка» та «Морячки» в концертній програмі ще зовсім маленькими танцюристами (клас викладача Адріани Дикої) завели публіку, за що були нагородженими бурхливими аплодисментами.
Родзинкою святкового концерту була фінальна авторська пісня «Три сини» у виконанні відомої виконавиці, прекрасної вокалістки, викладачки школи, мами трьох синочків - Людмили Ковач, яка своїм щирим виконанням пісні про материнську любов, розчулила глядачів.
Своїми виступами учасники концертної програми дякували своїм мамам за те, що вони найкращі, найлюбиміші, найрідніші, а ті в свою чергу були вдячні діткам і викладачам ДШМ №2 за подарунок, який отримали в такий гарний, теплий, травневий день.
Ірина Петрус, головний спеціаліст відділу культури
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".