Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства МНОГАЯ І БЛАГАЯ ВАМ ЛІТ, ЗОЛТАНЕ ЗОЛТАНОВИЧУ!

МНОГАЯ І БЛАГАЯ ВАМ ЛІТ, ЗОЛТАНЕ ЗОЛТАНОВИЧУ!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
На початку липня ювілейний День народження завітав до шанованої у нашому місті, краї та далеко за його межами дуже обов'язкової, порядної, щедрої на добро людини – міського голови Мукачева Золтана Золтановича ЛЕНД'ЄЛА.
Шановний ювіляре! Вам випало народитися у щедротний липневий день, коли природа щиро ділиться своїми багатими плодами з людьми, під знаком благодатної праці в ім'я розквіту Мукачева та кращого життя його мешканців. З шкільних літ Ви гідно оберігаєте і примножуєте благородні традиції чесного, працьовитого, боголюбивого мукачівського люду. Завжди і всюди Ви були і залишаєтеся вірні високим моральним традиціям – людяності, любові до рідної землі, глибокої поваги до тих, хто живе і трудиться на ній, навчаєте власним гідним і плідним прикладом пишатися своїм корінням, берегти інтернаціональну дружбу, виплекану протягом віків благородними мукачівцями, гідність, честь жителя міста над Латорицею, що припало до душі всім.
На Вашому життєвому календарі свято – 65 років! Скільки самовідданої праці, творчих пошуків, злетів, радості й тривог, сподівань і звершень вмістилося у Вашій ювілейній даті!
Багато зусиль Ви доклали і докладаєте до налагодження чіткої співпраці між виконавчою та самоврядною гілками влади, консолідуєте, на толерантній основі, діяльність ветеранських, релігійних, національно-культурних, молодіжних громадських організацій, що незмінно приносить рясні плоди та бажані відрадні результати. Під Вашою неухильною опікою перебуває промислове, економічне життя Мукачева.
Від усього серця бажаємо Вам, вельмишановний ювіляре, міцного здоров'я, щастя, наснаги, аби ще багато-багато літ Ви успішно трудилися в інтересах Мукачева і його жителів, в ім'я розквіту Закарпаття і України.
Хай рушником добра і любові щедро стелиться Ваша доля, нехай радість, як липневе сонце, щедро осяває кожен Ваш крок.
Добра Вам, миру і Божої благодаті сьогодні і завжди! У Вас є все: досвід, бажання й воля творити щастя для мукачівців. Дай Вам Боже многії літа і пошани всього світу, успіхів і добру долю, благословенні Богом і людьми.
Мукачівська міська рада, її виконавчий комітет, територіальна громада міста,
рада Почесних громадян Мукачева

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".