Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Допомога на встановлення автономного опалення

Допомога на встановлення автономного опалення

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
ПОЛОЖЕННЯ
про порядок надання цільової одноразової адресної грошової допомоги громадянам міста, квартири яких відключені від центрального теплопостачання, для встановлення автономного опалення
1. Загальні положення
1.1. Це Положення визначає умови та порядок надання цільової
одноразової адресної грошової допомоги громадянам міста, квартири яких відключені від центрального теплопостачання, для встановлення автономного опалення.
1.2. Цільова одноразова адресна грошова допомога надається громадянам, категорії яких визначені даним положенням, що проживають та зареєстровані на території м. Мукачево, квартири яких відключені від центрального теплопостачання, для встановлення автономного опалення.
1.3. Цільова одноразова адресна грошова допомога громадянам міста, категорії яких визначені даним положенням, квартири яких відключені від центрального теплопостачання, для встановлення автономного опалення надається в разі відсутності заборгованості за житлово-комунальні послуги власника квартири – заявника або мешканця квартири, який має право на отримання такої допомоги.
1.4. Цільова одноразова адресна грошова допомога громадянам міста, категорії яких визначені даним положенням , квартири яких відключені від центрального теплопостачання, для встановлення автономного опалення надається за рахунок коштів іншої субвенції з обласного бюджету міському бюджету, передбачених в обласному бюджеті в сумі 1 500 000 грн., та інших джерел фінансування.
2. Порядок та категорії громадян, яким надаватиметься цільова одноразова адресна грошова допомога для встановлення автономного опалення.
2.1. Цільова одноразова адресна грошова допомога для встановлення автономного опалення надається слідуючим категоріям громадян:
Інвалідам війни;
Учасникам бойових дій;
Потерпілим внаслідок аварії на ЧАЕС І-ІІ категорії;
Дружинам (чоловікам) померлих чоловіків (дружин) внаслідок аварії на ЧАЕС;
Вдовам військовослужбовців, померлих (загиблих) при виконанні службових обов'язків;
Вдовам працівників органів внутрішніх справ, померлих (загиблих) при виконанні службових обов'язків;
7. Інвалідам військової служби;
8. Репресованим;
9 .Членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни;
10. Малозабезпеченим сім'ям, які отримують відповідну державну соціальну допомогу;
11. Одиноким пенсіонерам.
2.2. Перелік документів необхідних для отримання цільової одноразової адресної грошової допомоги для встановлення автономного опалення:
Заява (на ім'я міського голови);
Довідка про склад сім'ї;
Копія паспорта;
Копія ідентифікаційного коду;
Копія пенсійного посвідчення;
Копія пільгового посвідчення;
7. Довідки про відсутність заборгованості по оплаті за житлово -
комунальні послуги;
8. Довідка про відкриття соціального рахунку в банківській установі.
2.3. Питання про надання цільової одноразової адресної грошової допомоги громадянам міста, категорії яких визначені даним положенням, квартири яких відключені від центрального теплопостачання, для встановлення автономного опалення, розглядається тимчасовою комісією з питань надання цільової одноразової адресної грошової допомоги громадянам міста для встановлення автономного опалення (далі - тимчасова комісія).
2.4. Тимчасова комісія вносить пропозиції щодо формування списків громадян, яким надаватиметься цільова одноразова адресна грошова допомога для встановлення автономного опалення та подає їх на затвердження міському голові.
2.5. Розмір цільової одноразової адресної грошової допомоги складає:
- для встановлення опалення в однокімнатній квартирі - 3000 грн.;
- для встановлення опалення в двохкімнатній квартирі - 3500 грн.;
- для встановлення опалення в трьохкімнатній та більше квартирі - 4000 грн.
2.6. Управління праці та соціального захисту населення виконкому Мукачівської міської ради, виділені кошти для встановлення автономного опалення, перераховує на особові рахунки громадян, відкритих в банківських установах.
2.7. Цільова одноразова адресна грошова допомога виплачується управлінням праці та соціального захисту населення виконкому Мукачівської міської ради, відповідно до розпорядження міського голови.
3. Заключні положення.
3.1. Контроль за повнотою наданих документів, виплатою цільової одноразової адресної грошової допомоги громадянам міста, квартири яких відключені від центрального теплопостачання, для встановлення автономного опалення покладається на головного розпорядника бюджетних коштів управління праці та соціального захисту населення виконкому Мукачівської міської ради.
3.2. Управління праці та соціального захисту населення виконкому Мукачівської міської ради щомісяця до десятого числа місяця наступного за звітним подає фінансовому управлінню Мукачівського міськвиконкому звіт про використання коштів, виділених для надання цільової одноразової адресної грошової допомоги громадянам міста, категорії яких визначені даним положенням, квартири яких відключені від центрального теплопостачання, для встановлення автономного опалення.
Секретар міської ради І.Г.Маняк

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".