Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Епіцентр стає ближче

Епіцентр стає ближче

Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
Ось і настав той час, коли наше місто, Мукачево, піднялось на сходинку вище. Саме цією сходинкою стало будівництво гіпермаркету будівельно-господарських товарів «Епіцентр».
За сім років з моменту відкриття першого гіпермаркету, «Епіцентр» зайняв лідируючу позицію на ринку будівельно-господарських товарів України.
Стаючи ближче до споживачів, компанія відкриває гіпермаркети "Епіцентр" в регіонах України. Станом на липень 2011 року відкрито двадцять дев'ять гіпермаркетів, шість з яких у Києві, один з них найбільший у світі, даний магазин записаний у «Книгу рекордів Гіннеса» як найбільший у світі будівельний гіпермаркет, площа його складає 56 тис. м.кв.
Розвиток мережі гіпермаркетів "Епіцентр" позитивно впливає на соціально-економічну ситуацію в регіонах: створюються нові робочі місця, своєчасно виплачується заробітна плата працівникам, сплачуються значні суми податків до місцевих бюджетів. Все це позитивно впливає на загальний рівень життя міста та його мешканців.
За стандарт компанія «Епіцентр К» взяла дев'яносто днів для того, щоб з нуля зводити готові гіпермаркети. Хоча вже є і рекорди - вісімдесят сім днів. Мукачівський гіпермаркет "Епіцентр" планується відкрити у серпні місяці цього року. Мукачівський «Епіцентр» стане тридцятим гіпермаркетом мережі, тобто його відкриття є свого роду ювілеєм для компанії. epicentr_mapТоргова площа гіпермаркету "Епіцентр К" у Мукачево становить понад 11 тисяч квадратних метрів, тому не дивно, що тут легко розташовується понад сто тисяч видів товарів. Для зручності відвідувачів вони розподілені на десяти відділах: сад та город, інструменти, електротехніка, вироби з металу, декор, покриття для підлоги, вироби з дерева, сантехніка та будівельні матеріали і салон «Деко». Але якщо ви прийдете сюди з величезним списком необхідних матеріалів, зовсім не обов'язково буде бігати з ним від відділу до відділу, шукаючи необхідне. Достатньо просто звернутись до працівників відділу комплектації. Тут швидко підберуть все, що є у вашому списку. Саме тому постійними клієнтами гіпермаркету "Епіцентр" буде чимало будівельних організацій та професійних дизайнерів.
Завдяки побудові у Мукачеві «Епіцентру», місто отримає 300 робочих місць, саме стільки вакантних посад буде запропоновано бажаючим працювати. І тут компанія зіштовхнулася із певними труднощами, адже бажаючих отримати постійну, високооплачувану роботу з повним соціальним пакетом, набагато більше. Вже зараз поступило тисячі заяв на роботу від мешканців міста. Оскільки, керівництво компанії "Епіцентр" володіє неабиякими особистими та професійними здібностями, і є для персоналу компанії зразком дисциплінованості і позитивного відношення до роботи, бо це згуртована команда однодумців, що розділяють і демонструють власним прикладом прихильність до цілей, місії та цінностей нашої компанії. Тому при відборі кандидатів на посади компанія керується такими морально-етичними та професійними цінностями як: професіоналізм, доброзичливість, гнучкість, стабільність, доступність, респектабельність і максимум надійності. Саме люди, які відповідають даним критеріям і зможуть стати невід'ємною частиною цілого, ім'я якому мережа будівельно-господарських товарів «Епіцентр». А для того, щоб мережа процвітала кожен працівник повинен сумлінно виконувати свої обов'язки, бути чесним, відповідальним, ініціативним, комунікабельним, здобувати нові знання і чітко знати чого він прагне. Потрібно любити роботу і насолоджуватись нею, а перспективні пропозиції не заставлять вас довго чекати.
«Успіх приходить до тих, хто не боїться діяти. Лише тоді, коли ти сам пройдеш нелегкий шлях випробувань, перемог і помилок, можна досягти того, до чого прагнеш», — так вважає директор — Гасій Юрій Григорович. Молодий, амбітний, порядний, цілеспрямований керівник, який майже за чотири роки своєї натхненної праці пройшов шлях від керівника відділу, комерційного директора до директора гіпермаркету. Цього року став членом «Спілки журналістів України», нагороджений дипломом Міністерства Економіки України другого ступеня за досягнення в праці. Це смілива і рішуча людина, яка вважає, що для розвитку і досягнення результатів, потрібно любити те, що ти робиш і вміти ризикувати, але в той же час підкреслює, що «ризик повинен бути зважений з можливостями». Своїм запалом і енергійністю він надихає усіх на нові звершення і здобутки.
Яна Добрай для "Мукачівської Ратуші"
{linkr:related;keywords:%C3%91%C2%81%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%B3%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%B4%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%96+%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%96%C3%90%C2%B4%C3%90%C2%BA%C3%91%C2%80%C3%90%C2%B8%C3%91%C2%82%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8F;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".