Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства «МРІЯ» ЧЕКАЄ НА ПОПОВНЕННЯ

«МРІЯ» ЧЕКАЄ НА ПОПОВНЕННЯ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Дитячий оздоровчий комплекс «Мрія» розташований у мальовничих Карпатах. З 15 червня по 05 липня 2011 року протягом І зміни в таборі оздоровилися 121 дитина, з яких 78 дітей пільгових категорій. Для повноцінного оздоровлення та розвитку дітей у ДОК «Мрія» складено раціональний режим, який забезпечує дітям максимальне перебування на свіжому повітрі, участь у фізкультурних та спортивних заходах, достатню тривалість сна, повноціне 5-разове харчування. Вихователі табору залучають дітей до різних видів діяльності: пізнавальної, трудової, ігрової, художньо – естетичної, фізкультурно – спортивної, екологічної тощо. Найцікавішими змаганнями та конкурсами були «Ну-мо, дівчата», «Козацькі забави», «Майданс», «У світі чарівної казки», «Голос Мрії», «Веселі старти», «Малі олімпійські ігри», «Кращий футболіст», настільний теніс, шашки, шахи, піонербол. Запам'ятаються дітям бесіди та рольові ігри за темами: «Ти сильний! Відмовся від шкідливих звичок!», «Рух – це життя», «Карпати краще місце на землі» та інші.
З метою патріотичного виховання, саме в День скорботи і вшнування пам'яті жертв війни та 70-ої річниці початку Великої Вітчизняної війни 1941-1945рр. відбулась зустріч вихованців дитячого табору «Мрія» з ветеранами війни Плахотнік Галиною Юріївною та Чех Володимиром Лаврентійовичем.
На базі табору організовано роботу гуртків: туристично-краєзнавчого, художньо-естетичного, спортивного. У спекотні дні організовуються розваги та ігри в басейні.
Закінчилась І зміна, діти із сумом роз'їхались по своїх домівках. Але з 8 по 28 липня триватиме ІІ оздоровча зміна! Тому ми запрошуємо до нас всіх бажаючих поринути у світ радості, дружби та розваг.
Тетяна Куцик, головний спеціаліст управління освіти міськвиконкому
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%BC%C3%91%C2%80%C3%91%C2%96%C3%91%C2%8F;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".