Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства ІЗ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, «МУКАЧІВСЬКА РАТУШО»!

ІЗ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, «МУКАЧІВСЬКА РАТУШО»!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Газети, як і люди, мають дні народження, визначні, круглі дати. Ось такий своєрідний дворічний «ювілей» відзначає наступної неділі, тобто 1 квітня, і наша з вами газета міської ради – «Мукачівська Ратуша». Від дня свого народження вона в 106-й раз завітала до осель своїх шанувальників. І, як завжди, – з добрими, корисними матеріалами, щирими порадами, теплими, а, траплялося, і з тривожними, гострими листами своїх читачів.
Здавалося б: хіба то вже так багато – 106 номерів? Та коли починаєш згадувати, скільки душевного тепла, сердечності, щирості прагнула вкласти в кожен з тих номерів, протягом 730 днів, наша мукачево-ратушанська родина – і редакційна, і читацька, скільком мукачівцям додалося віри, надії, любові, усвідомлюєш: таки багато!
Зазвичай подарунки роблять іменинникам. Ми ж, як завжди до свят, прагнули, аби подарунок одержали ви, наші найдорожчі читачі. «Мукачівська Ратуша» завдяки зусиллям її журналістів, чималого числа позаштатних активістів стала своєрідним членом сотень і сотень наших міських і районних родин, з якими можна не тільки порадитися, а й поспілкуватися, поділитися досвідом, пережитими радістю чи горем...
Найкоштовніший скарб «Мукачівської Ратуші» – наші дорогі читачі і читачки. Без вас, наших шанувальників, не було б і нашої з вами «Мукачівської Ратуші». Ваші побажання і слушні поради, висловленні в листах, телефонних дзвінках, під час гостин до редакції – завжди допомагають нам у роботі, спрямовують на пошуки тем і ракурсів, надихають на нові несподівані публікації. Ось чому ми бачимо завдання редакції – зробити газету трибуною ваших виступів, дзеркалом вашого життя і духовних устремлінь.
Творчий успіх і величезне надбання колективу «Мукачівської Ратуші» у тому, що наша газета стала надійною посередницею у спілкуванні між численною громадою мукачівців, зближуючи своїх читачів, із мукачівською владою, даруючи своїм дописувачам і читачам розкіш людських стосунків, що стали значним дефіцитом сьогодення. Бо на сторінках яскраво – як щоденне літописання відбилося життя Мукачева і мукачівців у всіх аспектах – від офіційного життя, до екскурсів у історію, розповіді про трудові будні промислових підприємств, досягнення у спорті, культурі, науці... У здобутках Мукачева є і внесок «Мукачівської Ратуші», бо газета постійно пропагує досвід кращих. Вибагливий читач знаходить тут дещицю кримінальної хроніки, свіжі кросворди, шахові комбінації, і, звичайно, оскільки газета народилася у Всесвітній день гумору – 1 квітня, сміхотерапію з добірок фіглів.
Залишаймося разом і надалі, бо нам ще є багато чого одне одному розповісти, порадити, багато чому повчитися, чим поділитися, щоб Мукачево гарнішало, а люди в ньому були щасливіші. Будьте певні: «Мукачівська Ратуша» почує кожен звернений до неї голос. Тому побажаймо одне одному щасливого довголіття, аби кожен, хто зараховує себе до нашої родини, мав змогу відзначити і 10-й і 25-й і 50-й і сотий ювілеї «Мукачівської Ратуші».
Шановні наші читачі! Вступаючи у третій рік так і хочеться сказати: наш «ювілей» – це і ваше свято. Любіть свою газету, не розлучайтеся з нею. «Мукачівській Ратуші» і вам, наші дорогі – многая літа!
Микола РІШКО, головний редактор

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".