Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини ПОХОЛОДАЛО. ІЗ ВСТАНОВЛЕННЯМ АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ ПОТРІБНО ПОСПІШАТИ

ПОХОЛОДАЛО. ІЗ ВСТАНОВЛЕННЯМ АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ ПОТРІБНО ПОСПІШАТИ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Хоч нинішня осінь і радує погожими сонячними днями, але нічна температура опустилася вже до мінусової позначки, зима вступає в свої права. Тим часом багато мукачівців ще не встановили автономного опалення, оскільки здебільшого не мають на це кошти. 16-а сесія міської ради 6 скликання, як «Мукачівська Ратуша» вже повідомляла, доповнила перелік пільгових категорій громадян 20-м пунктом щодо надання цільової одноразової адресної грошової допомоги на встановлення автономного опалення сім'ям, які опинилися в складній життєвій ситуації. Однак справжні холоди не баритимуться, прийдуть. Тому міська рада вирішила провести 17-у позачергову сесію міської ради 6 скликання з тим, щоб вчасно затвердити списки громадян на отримання допомоги на опалення. Так, зокрема, допомогу в розмірі 3000 грн. отримало 19 сімей на загальну суму 57 тис. грн., по 3,500 грн. отримає 51 родина на загальну суму 178,500 грн. і по 4000 грн. – 2о сімей на суму 80 тис. грн. Міський голова Золтан Ленд'єл закликав депутатів міської ради виявляти в своїх виборчих округах сім'ї, які потребують адресної допомоги і направляти їх до міськвиконкому, адже на спеціальному рахунку є ще залишки.
Перед початком сесійного засідання депутати міської ради хвилиною мовчання вшанували пам'ять багаторічного члена міськвиконкому, директора-засновника юридичної фірми «Біловар і К», заслуженого юриста України Йосипа Юрійовича Біловара.
Сесія внесла зміни до Програми розвитку футболу в Мукачеві на 2011 рік з тим, щоб гідно відзначити футбольні команди міста, котрі непогано завершили сезон. Внесено також зміни до міської Програми допомоги хворим на фенілкетонурію.
Внесено зміни до бюджету Мукачева на 2011 рік. Ними передбачено, зокрема, виділити кошти на капітальний ремонт приміщень ЗОШ № 10. Нагадаємо, що з нового навчального 2012-2013 року сюди буде переведено вихованців ЗОШ 1 ступеня № 8. У питанні про організацію дорожнього руху на вулицях міста вирішено продовжити автобусний маршрут від зупинки «ЗКЛ» до транспортної розв'язки перед головним входом до СП «Фішер-Мукачево» і обладнати тут автобусну стоянку.
Ухвалено рішення щодо Програми переобладнання транспортних засобів бюджетної сфери та комунальних підприємств на скраплений газ у якості моторного палива. Це викликано тим, що бензин і дизельне паливо постійно дорожчають, а перехід на газове паливо дозволить щонайменше за півроку окупити вкладені в цю програму 70 тис. грн. Загалом з 1 січня 2012 року на скраплений газ буде переведено 20 одиниць транспорту. Внесено зміни й до Програми покращення екологічного стану Мукачева на 2011 рік. Ними передбачено, зокрема, фінансування очищення водовідвідної канави по вул. Руській та Індустріальна, очищення русла Коропецького каналу від вул. Шевченка до вул. графа Шенборна, роботи по очищенню та підтриманню належного санітарного стану дамб та пойми р. Латориця. Розглянуто також низку інших питань порядку денного.

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".