Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства МІЙ ДІМ, МОЯ СІМ’Я, МОЯ УКРАЇНА

МІЙ ДІМ, МОЯ СІМ’Я, МОЯ УКРАЇНА

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Мій дім, моя сім’я, моя Україна – це мрія кожної людини, це та мета, якій кожен з нас присвячує своє життя: збудувати теплий і затишний будинок, мати гарну велику сім’ю, жити в багатій країні, де кожному з нас гарантовано право на щасливе життя. І саме на таку тему учасники міської благодійної акції – виставки-продажу творчих робіт людей з особливими потребами  «Талант без обмежень…» малювали своїми теплими долонями картину , на  якій золотавими буквами скромно виступає її тема «Мій дім, моя сім’я, моя Україна». Картину про свою родину, про свій край, про мрію кожного, зокрема, і всіх нас разом. І тому картина випромінює тільки доброту і любов, якими наповнені серця тих, хто її малював. Ми запрошуємо всіх відвідати цю виставку і тоді серед нас стане більше людей, які змінять своє ставлення до дарованого Богом нам життя на краще.
-1500На виставці є роботи, які виконані людьми з церебральним паралічем, людьми, які мають вади зору, психологічні порушення… і більшість з  них – діти. Та на картинах чи в роботах народно-прикладного мистецтва їх вади не видно. Їх роботи випромінюють найкращі риси людства – радість, любов, добро, повагу до ближнього і ствердження себе, як повноправного члена суспільства.
Виставка творчих робіт людей з особливими потребами «Талант без обмежень…» виправдовує свою назву стверджуємо ми – студенти Закарпатського художнього інституту Володимир Михайлов, Андрій Ченько, Євгенія Попович та  Ганна Гамор.
Двері міської картинної галереї до 12 червня щодня, крім неділі, з 10 до 18 години відкриті для перегляду виставки. Станьте учасником благодійної акції «Талант без обмежень..» і світ стане ближчим до тих, хто потребує нашої уваги, нашої поваги і пошани, а інколи і допомоги.
Студенти Закарпатського художнього інституту
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".