Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини СТАРТУВАЛИ НЕПОГАНО, АЛЕ ВЛУЧНІСТЬ ШКУЛЬТИГАЄ

СТАРТУВАЛИ НЕПОГАНО, АЛЕ ВЛУЧНІСТЬ ШКУЛЬТИГАЄ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
У вищій лізі чемпіонату області вже не перший рік тон футбольній моді задає квартет клубів, який і сьогодні стоїть на чолі турнірної таблиці, це «Берегвідейк», «Мукачево», «Середнє» і «Поляна». Решта команд, не в образу їм, може зрідка «вибухнути» в зустрічі з грандами, як ото зробило Пістрялово з «Мукачевом», але не більше.
Ось і в стартових матчах другого кола дива не сталося. Лідери переконливо обіграли своїх суперників. Окремо стоїть поєдинок у Мукачеві, адже на полі зійшлись двоє із згадуваного квартету. А ось звідси детальніше. Амбітна «Поляна» на полі одного із своїх головних суперників і не збиралася тільки захищатися, сміливо будувала атакуючі комбінації на половині господарів. Втім, захист «Мукачева» не дрімав і роботи своєму воротареві Емериху Князю не додавав, вчасно «розшифровував» ходи суперників. Водночас півзахист і напад підопічних Віктора Ряшка шукали щастя біля воріт «Поляни». І воно мало посміхнутися на 21-й хвилині невтомному Мирославу Бундашу. Отримавши м'яч в центрі штрафного суперників, він несподівано пробив, але в «молоко» – значно вище воріт. Слово честі, такого ми від Славка не чекали. А тим часом свалявчани почали все частіше застосовувати тактичний прийом штучного офсайду. І наші хлопці в запалі атак на це ловилися й змушені були все починати спочатку.
Зрештою настала 35-а хвилина. Коли мукачівці провели чергову багатоходову комбінацію біля воріт суперників. Іван Бандурович прийняв гарний пас у штрафній і пробив. Але воротар м'яча відбив та так невдало, що першим біля нього опинився той же Іван і цього разу його постріл став для воротаря не підйомним – 1:0. Бундаш, як завжди, був на полі дуже корисним хоча б тим, що відволікав на себе відразу кількох захисників гостей. А ось приціл у Мирослава цього ігрового дня геть збився. Буквально через кілька хвилин після забитого Бандуровичем голу Мирослав виходив з воротарем «Поляни» сам на сам і знову метрів з 10-ти пробив значно вище воріт.
Відразу після перерви свалявці заграли дуже жваво, притисли господарів до власних воріт і заробили за лічені хвилини кілька кутових, які, втім, великої небезпеки для Князя не створили. А потім гра увійшла в звичне русло: «Мукачево» нападало, «Поляна» захищалася. І захищалася не завжди чисто, лікареві «Мукачева» не один раз довелося вибігати на поле...
Чудову нагоду втратив Володимир Бабич. «Вкравши» м'яча у воротаря свалявців, він не зумів розпорядитися ним, як належить, не поцілив у порожні ворота. І знову гарна багатоходівка у виконанні «Мукачева». Сергій Кундрик робить вивірену передачі на Павла Оржеховсього, той адресує його вільному Андрію Герцу. Удар – знову вище воріт. Так само втратив стовідсоткову нагоду подвоїти рахунок Михайло Трухан, який вийшов на заміну, його удар по воротах також налякав тільки круків, що літали над полем. Підсумовуючи, можна сказати: свалявці мають бути задоволені, що відбулися лише мінімальним програшем, голів у їх ворота мало бути значно більше. А мукачівці мають постійно тримати в голові пістрялівський матч, коли розтринькавши чимало гольових моментів, на останній доданій хвилині пропустили переможний для пістрялівців м'яч.
Наразі наступної неділі «Мукачево» гратиме у Виноградові. «Севлюш» досить міцний горішок, але прохідний. А в 14 турі, 21 серпня, прийматимуть аутсайдера – волівецькі «Карпати». Натомість «Поляна» після програшу в Мукачеві спробує в неділю реваншуватись перед своїми вболівальниками перемогою вдома над «Берегвідейком», який гратиме обережно, аби не було травмованих і дуже втомлених перед кубковою грою з першоліговим охтирським «Навтовиком». До речі, берегівські юнаки встановили рекорд чемпіонату, перемігши ровесників з «Ялинки» з рахунком 16:0!
Микола Рішко

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".