Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини МУКАЧІВЦІ - ПЕРЕМОЖЦІ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ ЗІ СПОРТИВНОГО ОРІЄНТУВАННЯ НА ВЕЛОСИПЕДАХ

МУКАЧІВЦІ - ПЕРЕМОЖЦІ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ ЗІ СПОРТИВНОГО ОРІЄНТУВАННЯ НА ВЕЛОСИПЕДАХ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
У Мукачеві відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування на велосипедах. У суботу 21 травня у колишньому військовому містечку, що знаходиться поблизу села Шенборн, були визначені чемпіони на спринтерських дистанціях.
Серед чоловіків на шестикілометровій трасі з результатом 18 хвилин 4 секунди переміг 23-річний випускник Ужгородського національного університету, член збірної команди України Ференц Гутлебет. Срібним та бронзовим призерами стали лідери юніорської збірної країни 17-річні Олександр Касьянов з Мукачева (18.18) та ужгородець Олександр Зубенко (20.12).
У змаганнях жінок першою з п'ятикілометрової дистанції, що проходила через 10 контрольних пунктів, фінішувала тренер Закарпатського центру туризму і спорту учнівської молоді, ужгородка Віра Жданович. Результат досвідченої спортсменки, в активі якої є й виступи на чемпіонатах світу та Європи, рівно 18 хвилин. З другим результатом (18.40) несподівано для багатьох фінішувала юна мукачівка Наталія Шозда (ЗОШ № 6), а з третім – її тренер з СК «Товариш» Ніна Расчупкіна (19.06).  В змаганнях беруть участь спортсмени різних вікових груп. Найстаршим учасником став 73-річний Петро Миколайович Назаренко з Ужгорода. У свої роки він повний сил та енергії. Спортивним орієнтуванням займається вже понад 40 років, останніми роками захопився й гірським велосипедом! А в змаганнях наймолодших (не старших за 14 років) перемогу здобули вихованці мукачівського клубу МТВ та спортивного орієнтування «Товариш» Владислав Французов (ЗОШ № 11) та Анастасія Моїсеєва (ЗОШ № 1).
На цій трасі було все те, за що прихильники цього виду спорту люблять велоорієнтування: круті спуски, багаті поворотами, затяжні підйоми, маса природних перешкод: камені, пісок, бруд, коріння, зарості ожини, але й багато швидкісних ділянок по хорошим доріжкам – все це чекало спортсменів на довгій дистанції, що була прокладена на схилах гори Велика поблизу військового полігону.
Чемпіонкою серед жінок стала тренер мукачівського клубу «Товариш», кандидат у майстри спорту  Ніна Расчупкіна, трохи більше трьох хвилин вигравши у своєї учениці Наталії Шозди. Третій результат на цій трасі показала ужгородка Віра Жданович.
У чоловіків на першу сходинку п'єдесталу піднявся Василь Морозов, другим став Олександр Касьянов – обидва мукачівці готуються до вересневого молодіжного чемпіонату Європи, що проходитиме у Санкт-Петербурзі на півночі Росії і закарпатські старти стали доброю нагодою перевірити правильність підготовки. Бронзову медаль за третій результат на цій дистанції вручено ужгородцю Олександру Зубенку.
В змаганнях юніорів знову вчорашні переможці – вихованці СК «Товариш». Як і у спринті серед дівчат впевнено перемогла Анастасія Моїсеєва, а серед хлопців – Владислав Французов. У стартах ветеранів чемпіоном став 62-річний Геннадій Ведерніков з Ужгорода.
Олександр Цепурдей
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%BE%C3%91%C2%80%C3%91%C2%96%C3%91%C2%94%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%82%C3%91%C2%83%C3%90%C2%B2%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8F;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".