Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини КАБМІН ЩЕ УХВАЛЮЄ, А МУКАЧЕВО ВЖЕ ВТІЛЮЄ

КАБМІН ЩЕ УХВАЛЮЄ, А МУКАЧЕВО ВЖЕ ВТІЛЮЄ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Кабінет Міністрів ухвалив рішення «Про заходи щодо підготовки та проведення в Україні у 2012 році Року спорту та здорового способу життя». А в Мукачеві, не чекаючи вказівок зверху, активно втілюють в життя ці принципи. За ініціативи керівництва кафедри фізичного виховання МДУ (зав. кафедрою Сергій Гавришко) і ректора навчального закладу Юрія Мигалини та дійової підтримки міської влади в програмі святкування днів міста, було проведено легкоатлетичний пробіг «Студенти за здоровий спосіб життя».
На старт вийшли команди усіх факультетів університету, гуманітарно-педагогічного коледжу, кооперативного технікуму, учні обласної ДЮСШ «Спартак», ЗОШ № 6, студенти – гості нашого міста, з Києва, Одеси та Переяслав-Хмельницького. Особливого колориту змаганням додало те, що на старт вийшла й команда міської мерії, яку очолив активний пропагандист здорового способу життя, сам у минулому один з кращих стрибунів у висоту нашого краю, а сьогодні заступник міського голови Михайло Лабош.
На урочистому відкритті змагань, яке відбулося на площі перед університетом, спортсменів привітав міський голова Золтан Ленд'єл. З напутнім словом до бігунів звернувся проректор з наукової роботи, Василь Кабацій. Відтак пролунав постріл стартового пістолета і майже 250 учасників забігу розпочали боротьбу за першість. Не секрет, що ті, хто тренується постійно – виборюють дипломи і медалі Мукачівського міськвиконкому, а ті, хто робить перші кроки – зазнавали незабутнього враження від перемоги над... собою у поході за здоровий спосіб життя.
Першим дистанцію у півтора кілометра подолав Сергій Расчупкін (технологічний факультет). Слідом за ним фінішували Назар Кузан (економічний факультет) та Микола Дзюбик (технологічний факультет).
А серед дівчат боротьбу за перемогу уже з перших метрів дистанції повели Наталія Симочко (факультет туризму) і Георгіна Кондур (педагогічний факультет). Лише за 200 метрів до фінішу Георгіні вдалося «втекти» від суперниці й першою перетнути фінішну лінію. Наталія – була другою. А на третю сходинку п'єдесталу пошани піднялася Єлизавета Раковці (педагогічний факультет).
Радісними і трішечки втомленими фінішували учасники пробігу. Оператори телебачення прагнули впіймати усі миттєвості спортивного дійства. Аж ось фінішну лінію долає дружня команда міськвиконкому, яка не вела суперечку за призові місця, але своєю участю у змаганнях у той день, багатьох надихнула на постійний біг заради здоров'я.
Переможців та призерів нагородив міський голова Золтан Ленд'єл. Спеціальними призами були відзначені команди гостей наших змагань. Спортивне дійство завершилося, а з динаміків усе ще линули пісні про спорт, які написав і виконав композитор і співак Володимир Ярцев. Зразково провести змагання допомогли працівники Державтоінспекції, «швидкої допомоги» і дуже об'єктивна суддівська бригада. За такої висококласної організації і проведення змагань, можна сподіватися, що наступного разу спробувати свої сили на старті здоров'я забажають не менш як триста – чотириста спортсменів.
Сергій КУЧІНКА, головний спеціаліст відділу молоді і спорту міськвиконкому
{linkr:related;keywords:%C3%91%C2%81%C3%90%C2%BF%C3%90%C2%BE%C3%91%C2%80%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%B2%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%B5;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".