Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини Тестування «Метеором»

Тестування «Метеором»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
ФК «Метеор» з Пістрялова перед 6 туром чемпіонату Закарпаття у вищій лізі посідав четверту сходинку в турнірній таблиці, поступаючись лише одним очком третій команді першості і має амбітні плани посунути котрогось із постійних лідерів. Тому матч в Мукачеві викликав інтерес. Стартові хвилини та й перша половина тайму засвідчили – метеорівці не збираються відсиджуватись у захисті, навпаки нарощують темп гри та на високих швидкостях вибудовують шляхи для взяття воріт господарів поля – ФК «Мукачево». В більшості випадків загроза, не зважаючи на відсутність у стартовому складі лівого крайнього нападника Сергія Лендела, як і очікувалось, виникала з лівого флангу. В цю ділянку футбольного газону почергово вриваються хави, створюючи небезпечні простріли в штрафну площину, або – чисельну перевагу у вільній зоні за рахунок підключення захисників команди. Йде одинадцята хвилина, чергова передача на лівий край, ривок у штрафну, навіс – і дев'ятий номер гостей Олексій Омельченко розписується у воротах Мирослава Лютнянського – 0:1. Господарі починають з центра поля, пас на Володю Бабича, підсічка і маємо право на штрафний удар по центру метрів з 17-ти. Удар в обхід стінки в лівий кут не без труднощів відбиває кіпер Василь Русин, а в добиванні кулястого його виносять із воріт захисники. На 25-ій хвилині настирливий Мирослав Бундаш веде боротьбу за м'яч з двома величезними захисниками та заробляє кутовий. Подачу замикає Василь Горський та плямистий пролітає вище перекладини. У відповідь гостра контратака пістрялівців на щастя безрезультативна. 30-та хвилина, Паша Оржеховський віддає хороший пас під удар Золтану Купашу, який вистрілює у ближній кут – на висоті воротар. Капітан мукачівців Василь Варга навішує діагональ на лівий край, але Василь Пиняшко не зумів використати нагоду вийти віч-на-віч з голкіпером. І знов атакують мукачівці. Володя Бабич відкотив кулястого Василю Горському, той – у ближній кут і на табло висвічується 1:1.
А через невеличкий проміжок часу стадіон завмер. За знос Золтана Купаша арбітр матчу Ярослав Козик, який, до речі, успішно обслуговує прем'єр-лігу України та міжнародні змагання, призначає у ворота «Метеора» пенальті. Розбігається Володя Бабич, посилає м'яча низом у лівий кут і знов на висоті воротар гостей Василь Русин. Правда, Володька тут же реабілітує себе: після чудового паса Мирослава Бундаша виводить свою команду вперед – 2:1. Покидає межі поля травмований граючий тренер Василь Варга і місце в середині займає Володимир Лукашук. Під сам кінець першого тайму ніким не прикритий Олексій Омельченко, центрфорвард команди гостей, спокійно приймає біло-плямистий у воротарському майданчику і направляє його в правий нижній кут, та демонструє блискучу реакцію Мирослав Лютнянський, ногою відбиваючи м'яча з рамки своєї капури.
На початку другої половини гри відразу двоє мукачівців, Бандурович та Пиняшко, отримують жовті картки. Роман Кисляков неточно пробиває стандарт з двадцяти метрів. На пас з глибини відгукнувся Василь Пиняшко, стрімко проходить понад сорок метрів, грає в стінку з Павлом Оржеховським та опиняється на газоні. Штрафний у виконанні Мирослава Бундаша приймає на себе стінка. І з цього моменту вголос заявляє про себе лінія нападу господарів поля. Постійний рух, комбінаційна гра, зміна напрямків атак, індивідуальна майстерність та точні і несподівані розпасовки Бундія примушують вболівальників затамувати подих. Мирослав накручує Ігоря Ільчишина, віддає Василю Пиняшко і м'яч у сітці ФК «Метеор» – 3:1.
На 68-й хвилині гості розігрують кутовий, Василь Якима головою пробиває лівіше бокової стійки. Пізніше Василь Ільків влучає поміж двох захисників, Горського та Бандуровича, у праву стійку. В складі команди ФК «Мукачево» з'являються свіжі виконавці: Іван Делеган та Василь Вах, звісно, тренер підсилює атакуючий потенціал. Після тривалої перерви внаслідок отриманої травми на поле під оплески вболівальників вийшов і один з кращих гравців, півзахисник Сергій Кундрик. Щойно вийшовши на заміну Василь Вах технічно проходить по лівому флангу, пасує Івану Делегану, той відкритому Мирославу Бундашу і кулястий перетинає верхній лівий кут – 4:1. Лавина комбінаційних триходівок на радість футбольних фанів знов завершується взяттям воріт. Бундаш – Лукашук – Делеган, який звільняється від опіки свого візаві та посилає кулястого у короткотермінове «відрядження» в рамку воріт наших екзаменаторів. Остаточний рахунок 5-1 свідчить про те, що тестування «Метеором» мукачівці витримали.
6 червня ФК «Мукачево» на стадіоні «Авангард» зіграє перенесений з УМФК «Ужгород» матч чемпіонату області з футболу сезону 2012. Початок о 15.00.
Григорій Куруц

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".