Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини ФК «Севлюш» - знов камінь спотикання?

ФК «Севлюш» - знов камінь спотикання?

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Переможну ходу команди ФК «Мукачево» призупинено. У недільному VII-му турі чемпіонату Закарпаття з футболу на стадіоні Виноградова місцева ФК «Севлюш» викроїла одно очко в мукачівців, які безумовно переважали в цьому матчі, особливо в першому таймі. Головна команда міста над Латорицею зберегла верхню сходинку в турнірній таблиці, але втратила два очка, які можливо стались би в нагоді восени, коли, як то кажуть, курчат рахують. Господарі поля вдались до нехитрих прийомів, програючи по всім параметрам: проводять п'ять замін у начальній фазі поєдинку та змінити ситуацію на краще не можуть. Мабуть тому і включають в свій арсенал брудні методи. На трав'яному газоні почергово опиняються Мирослав Бундаш, Сергій Кудрик, Пашко Оржеховський. А тим часом з дальніх підступів наші нападники перевіряють на міцність кремезного воротаря команди господарів Віталія Гринишина. 17-та хвилина, довга діагональ на лівий край атаки і на побачення з воротарем стрімко мчить Пашко Оржеховський, але судді чомусь угледіли офсайд? У другій половині гри, в такий же спосіб зупинили Володю Бабича, який в момент передачі однозначно стартанув в напрям воріт суперника зі своєї половини поля. Одним словом, суддівські помилки мало кого радують, особливо, коли вони впливають на результат матчу. Але це буде потім, як і часті надання лікарем команди Габовдою медичної допомоги нашим гравцям.
23-я хвилина, Мирослав Бундаш подає кутовий. М'яч пролітає над головами футболістів, хтось із захисників чіпляє його, а переводить кулястого в ближній кут воріт, складений навпіл, як ножик, Василь Горський, м'яким та точним ударом головою – 0:1. Наші продовжують домінувати, Павло Оржеховський викреслює 45-ти метрову діагональ наліво Славіку Бундашу, той в один дотик Бабичу, удар головою прямісінько в руки голкіпера. Півзахисник Василь Пиняшко демонструє слалом-прохід між захисних редутів, без підготовки вистрілює по воротах, та біло-плямистий проходить повз лівої стійки. А вболівальники під барабанний бій та гучні вислови (гойра Севлюш) вимагають від своїх активних дій. На перерву команди ідуть з мінімальним рахунком на нашу користь.
Друга половина матчу, Василь Горський довгим пасом знаходить на лівому фланзі Мирослава Бундаша, порушення правил, штрафний удар... Втрачає м'яча Володимир Лукашук, але він же і виправляє ситуацію, наздоганяє суперника та чисто грає в підкаті. Стандарт з кута штрафної площини виконує Бабич, м'яч просвистів рядом з хрестовиною воріт. Михайло Крьока перериває атаку виноградівців, безперешкодно, на високій швидкості, проходить по правому крилу поля і навішує плямистого на Славіка Бундаша, проти нього грубо діє захисник. Штрафний, ліберро Едуард Стецо пробиває вище прямокутника воріт. І ось з цього моменту, мені здається, наші гравці заспокоїлись, збавили обороти, зробивши акцент на утримання рахунку, чим відразу заохотили суперника перевести гру на нашу половину поля. Почергово сиплються кутові та штрафні удари в бік наших воріт, самовіддано грають захисники. У верхньому куті штрафної площини граючий тренер Василь Варга стелиться під удар, м'яч рикошетить у напрямок Василя Ваха, який робить спробу прийняти його, лайнсмен тільки уважно спостерігає, а суддя в полі жестом показує гру рукою та одноосібно призначає, як на мене, дуже сумнівне пенальті. 78-а хвилина, розбіг у виконанні Віктора Микуляка, удар – 1:1.
Ну, а потім упускають можливість вивести свою команду вперед Йосип Бундаш, а гостру подачу Мирослава Бундаща з кутового відбиває кулаком кіпер. Насамкінець, Василь Варга отримує чудовий пас у коридор між захисниками і прокидає м'яча повз голкіпера. Та реалізувати гольовий момент не судилось. Віталій Гринишин в останню мить у падінні, юзом зустрічає півзахисника, чіпляє його руками і, звісно, збиває з ніг, а арбітр Михайло Митровський... дістає жовту картку та показує її нашому гравцю. Час вичерпано, але незважаючи на нічийний результат, мирно розійтись не вдалось...
Отже, на відміну від попередніх двох сезонів, ФК «Мукачево» не програв на полі незручного суперника, та осадок залишився. Але цього разу камінь спотикання виявився занадто штучним.
Григорій Куруц, майстер спорту

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".