Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини Баскетбольний турнір з стритболу до Дня Незалежності України

Баскетбольний турнір з стритболу до Дня Незалежності України

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Третій рік поспіль з ініціативи активістів Мукачівського міського баскетбольного клубу ветеранів «Імпульс» і відділу у справах молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому у місті над Латорицею проходить відкритий баскетбольний турнір з стритболу з нагоди 21- ої річниці незалежності України. Протягом двох днів на баскетбольному майданчику Мукачівського ліцею 37 команд із Ужгорода, Сваляви, Чопа, Хуста, Виноградова, Чинадієва, Горонди, Мукачева, Івано - Франківська, Києва у чотирьох вікових групах змагалися за нагороди в цьому баскетбольному заході.
У перший день змагань учасників першої вікової групи привітали заступник міського голови Михайло Михайлович Лабош, тренер срібних призерів сьомого чемпіонату Європи жіночої команди «Карпатські ведмедиці» Сергій Федорович Фельбаба. У першій групі, де грали школярі перше місце здобула команда «Дюрасель» із м. Мукачева, яка у фіналі з рахунком 14:6 переграла команду «Старт» з обласного центру. Третє місце посіли юні баскетболісти з м. Сваляви. Кращим гравцем у цій віковій групі було визнано Владислава Лозицького (м. Мукачево).
У другій, самій численній молодіжній групі, де змагалось дев'ятнадцять команд, явними фаворитами рахувались команди з Ужгорода, Мукачева, Києва, але гості з Івано-Франківська під керівництвом свого тренера Сергія Вашкевича дали справжній бій фаворитам цього турніру. Обидві команди з Прикарпаття успішно подолали перший тур турніру, вигравши усі поєдинки у своїх підгрупах. Переграли команди з Сваляви та Ужгорода у півфіналі, а у фіналі перша команда з Івано-Франківська «ВАМБУТ» з рахунком 12:8 переграла своїх же земляків команду «Оріон». Третє місце у другій віковій групі посіла команда «Реальні пацани» з міста Ужгород. У цій групі кращим баскетболістом було визнано Богдана Ковальчука (м. Івано-Франківськ).
У жіночій підгрупі перше місце здобула команда «Шанс» з м. Мукачево, друге місце за БК «Університет» ( м. Івано – Франківськ), третє місце за «Карпатськими ведмедицями». У групі ветеранів 50+ перше місце здобули ветерани з «Імпульса», срібло здобула команда «Мужики» (Мукачево), бронза за ветеранами зі Сваляви.
Усі команди, які стали переможцями у своїх вікових підгрупах та призери отримали від організаторів цього заходу кубки, грамоти, дипломи та пам'ятні вимпела.
Від усіх учасників цього видовищного баскетбольного турніру хочеться висловити щиру подяку меценатам ветеранського клубу «Імпульс» за допомогу в проведені цього заходу, а саме В'ячеславу Шутко («ДВС-САТ»), Юрію Тягуру (КС «Святий Мартин»), Василю Поппу «Закарпатська продовольча група», депутату Мукачівської районної ради Іллі Матьолі, а також начальнику військового госпіталю підполковнику медичної служби Яремі Беккеру, членам ветеранського клубу Любові Чурі, Тетяні Кобзар, Ользі Продан, Віктору Кваша, Сергію Фельбабі, та директору Мукачівського ліцею Сергію Дубинському.
Віталій Бібік, голова ММБКВ «Імпульс»
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".