Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини «На фоні лідера чемпіонату Закарпаття молодь виглядала зовсім непогано»

«На фоні лідера чемпіонату Закарпаття молодь виглядала зовсім непогано»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Білі або чорнокольорові? Ось у чому запитання, перефразовуючи відомого класика. А мова піде про учасників перенесеного за обґрунтованих обставин матчу з V-го туру, які перед початком боротьби за чергові пункти-очки обласних змагань вишикувались на футбольному газоні в контрастних тонах, господарі в білій, а гості, ФК «Ужгород» – в темній спортивній формі, в очікуванні з'ясування стосунків у визначений час, два раунди по сорок п'ять хвилин. Хто ж опиниться зверху, а хто на лопатках, білі або чорнокольорові?
Команда обласного центру, це той базовий колектив, який представлятиме дублюючий і юнацький (Ю-19) склад ОСК «Говерла-Закарпаття», що як відомо, з першого місця вийшов у прем'єр-лігу України з футболу. Крім того, процес підбору гравців, здатних гідно представляти область триває, а перспектива на майбутнє надихає молодь показати себе якомога з кращого боку. Отож, команди вступили в двобій достатньо вмотивованими.
ФК «Мукачево», зберігаючи лідерство у чемпіонаті, без зайвого клопоту поступово займає домінуюче положення. Кутовий з правого крила атаки виконує Пашко Оржеховський і з голови Золтана Купаша голкіпер ужгородців Олександр Малюков знімає м'яча. На 13-й хвилині в штрафній площині гості збивають Золтана Купаша – безапеляційне пенальті. На рандеву з воротарем виходить центральний захисник Едуард Стецо, пробиває низом у лівий кут та кіпер вгадує напрямок і вибиває біло-плямистий. На добивання першим встигає сам пенальтіст і невідпорним ударом під перекладину відкриває рахунок у цій грі – 1:0. Потрібно відзначити, що за відсутністю обох травмованих центральних захисників, Едуард Стецо зарекомендував себе гут-стопером (впевнений, переклад з німецької непотрібний). Суперники відповідають контратаками, Василь Гнепа видає діагональ та Роман Ботвінник не встигає, кулястий пересікає лицеву лінію. На 25-й хвилині порушує правила Михайло Крьока. Арбітр призначає штрафний метрів з двадцяти по центру воріт. У м'яча В'ячеслав Шушковський, удар приймає на себе стінка, а рикошет –наголо бритий голкіпер мукачівців Емеріх Князь. 30-та хвилина, Василь Пиняшко здійснює прохід у шістнадцятку та пас Івану Делегану перехоплюють захисники ужгородців. Обігрує правого стопера Василь Горський, віддає Пиняшко – кутовий. Наступний кутовий наші коротко розігрують, простріл у воротарську та Олександр Малюков впевнено себе почуває і на виході. Команди, як то кажуть, грають на зустрічних курсах. Але все ж таки досвід надає певну перевагу господарям поля. Володимир Бабич прокатує кулястого повз Василя Гнепи та Сергія Бойко, залишає їх за спиною, віддає під удар Павлу Оржеховському і рахунок стає 2:0. Гості починають з центра поля, заробляють кутовий з лівого флангу. Подача, виходить із воріт Емеріх Князь, чіпляє м'яча та міняє його траєкторію. Першим на підборі Роман Ботвінник, але Іван Бандурович у підкаті встигає вибити біло-плямистий за бокову лінію.
Другий сорокап'ятихвилинний раунд відрізнявся від першого хіба що кількістю забитих м'ячів та проведеними замінами. До речі, в складі команди ФК «Ужгород» на поле вийшов вихованець мукачівського футболу, швидкий та технічний Олександр Бако, який додав клопоту захисникам. Боротьба в нашій шістнадцятиметрівці закінчується попаданням у перекладину, а ближче до кінця матчу, точніше на 80-й хвилині, настирливий Роман Ботвінник проходить по лівому краю, пробиває із під Михайла Крьоки і встановлює кінцевий результат – 2:1. Отже, двобій виявився цікавим, коректним та й на нашу користь. Поділився зі мною своїми враженнями від двобою відомий фахівець футболу Віктор Ряшко: «На фоні лідера чемпіонату Закарпаття молодь виглядала зовсім непогано». Отже, сильніший завжди зверху.
Григорій Куруц

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".