Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства НАЙБІЛЬШИЙ МАГАЗИН МУКАЧЕВА - "ЕПІЦЕНТР" - ВІДКРИТО

НАЙБІЛЬШИЙ МАГАЗИН МУКАЧЕВА - "ЕПІЦЕНТР" - ВІДКРИТО

Рейтинг пользователей: / 5
ХудшийЛучший 
Минулої п'ятниці в Мукачеві відбулась подія, на яку городяни чекали десь біля  трьох місяців. Саме цим святом стало відкриття тридцятого "Епіцентр К"  по вул. Лавківська. Ще кілька днів тому тут кипіла робота, надзвичайно швидко зводилась велика будівля, а нині заклад приймає перших своїх клієнтів, привітно відчинивши свої двері. Торгова площа гіпермаркету «Епіцентр К» у Мукачеві становить понад 11 тисяч квадратних метрів, тому не дивно, що тут легко розташовується понад сто тисяч видів товарів. Червону стручку на відкритті перерізав також і міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл.
Саме приміщення та його масштаби здивували пересічних покупців, які не звикли бачити такого різноманіття господарсько-будівельних товарів у одному місці. Потрібно зазначити, що такого розмаїття товарів Мукачево ще не бачило. Цікаві ідеї в голові зароджуються миттєво, коли заходиш у відділ: сад та огород, декор, інструменти, вироби з дерева та металу. Відразу кортить щось переробити у своєму помешканні, зробити його комфортним для життя, а гіпермаркет є вирішенням всіх потаємних мрій.
Але жодне свято неможливе без несподіванок. Так і тут не обійшлось без них. Все почалось із самого початку. Відкриття, яке було заплановане на дев'яту годину ранку, розпочалося набагато пізніше, що не могло отримати схвалення у десятків людей, які чекали біля дверей. І ось, коли нарешті перший господарсько-будівельний гіпермаркет у Мукачеві було відкрито, натовп, неначе стадо некерованих баранів, почав ввалюватися у приміщення, збиваючи з ніг і штовхаючи всіх, хто знаходився поблизу.
Оминувши вхідні двері, і нарешті влізши у гіпермаркет, люди почали змітати товар із полиць в надії виграти цінні призи, які обіцяло керівництво «Епіцентру». Більшість покупців, не розібравши повністю умов акції, вважали, що подарунки гарантовані всім, хто придбає товарів більше, ніж на 250 гривень. Дізнавшись, що вони просто попадають до розіграшу призів, багато хто почав повертати товари на полиці і залишати приміщення з поганим настроєм.
Попри весь негатив дня відкриття «Епіентру», свято можна вважати вдалим, оскільки цей день надав Мукачеву магазин європейського класу, де відповідним є обслуговування та якість товарів.
Яна Добрай, позаштатний кореспондент «МР»

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".