Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Освіта ДІТОЧКИ РАДУВАЛИ БАТЬКІВ, ВИХОВАТЕЛІВ, ГОРОДЯН ПІСНЯМИ І ТАНЦЯМИ

ДІТОЧКИ РАДУВАЛИ БАТЬКІВ, ВИХОВАТЕЛІВ, ГОРОДЯН ПІСНЯМИ І ТАНЦЯМИ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
У рамках відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля у Мукачеві, на площі Миру розпочався урочистий парад “Дивовижний світ дитинства”, у якому взяли участь біля 600 вихованців старших груп з 23 дошкільних навчальних закладів та 2 навчально-виховних комплексів: "Первоцвіт" і “Гармонія”.
Рівно о 10.30 пролунали звуки святкових фанфар, що сповістили про початок параду. Почесні гості: міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл та депутат обласної ради, начальник управління освіти Михайло Мотильчак, батьки, вихователі, мешканці міста над Латорицею своїми бурхливими оплесками, теплими посмішками на вустах вітали малечу. А дітки, в національних костюмах та вбраннях казкових персонажів, із впевненістю виходили на публіку, демонструючи творчі досягнення свого дошкільного закладу та особисті вподобання — хто у танцях, хто у пісні, а, хто у  декламуванні віршів.
Як повідомила головний спеціаліст управління освіти з питань дошкільного виховання Людмила Понго, - це свято не тільки працівників дошкільних навчальних закладів, юних вихованців садочків, яких на сьогоднішній день у нашому місті виховується близько 3.900  але і їх батьків.  Воно  проводиться вже вдруге в нашій країні та в нашому місті. В минулому році ми також святкували, але не так масштабно. То ж цього року вирішили вперше провести парад «Дивовижний світ дитинства», який, на мою думку, не залишив байдужим нікого.
Виставка  виробів ручної праці дітей і працівників дошкільних навчальних закладів “Веселий ярмарок”, гарна музика, яка з самого ранку лунала на міській площі, декоративне оздоблення та сонячна погода створювали піднесену теплу атмосферу, яка панувала цього ранку у нашому місті. А головними героями усього цього дійства були наші діти.
Ірина Петрус, головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики міськвиконкому
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".