Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Рятувальники святкували День рятівника

Рятувальники святкували День рятівника

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Минулого вівторка в Мукачеві відбулося святкування Дня рятівника. Це свято людей мужніх професій, людей сильних духом, головним завданням яких було і залишається рятування людей, їх матеріальних надбань від лиха, якого завдають техногенні та природні негаразди. Вони ніколи не будуть осторонь тієї біди. Цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги. Запобігати, врятувати, допомагати — ось головні завдання тих, кого об’єднала Державна служба України з надзвичайних ситуацій - працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян, які внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.
В урочистій атмосфері працівники служби приймали привітання від  начальника Мукачівського МВР, майора служби цивільного захисту  Державної служби України з надзвичайних ситуацій Анатолія Ланьо, який у вітальній промові зазначив: - “Нас, тобто нашу службу, знають у кожному куточку нашої країни, а також далеко за її межами, це почесна й відповідальна місія і давайте докладемо всіх зусиль аби нам це завдання вдалося якнайкраще, аби вже сьогодні слово „рятувальник” було синонімом слова „порятунок” та „спасіння”.
Наша праця повинна стати символом честі, доблесті та слави, гарантом гідного служіння Батьківщині!”
До привітань долучився міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл, який вручив найдостойнішим Почесні грамоти та Грамоти міськвиконкому, подарунки. Не в останню чергу дякували ветеранам, людям які пройшли складний професійний життєвий шлях і запросили їх до дієвої співпраці. Сучасна служба рятівника, це переважно молодь, якій, на щастя, є на кого рівнятися, адже тільки поєднання професійного досвіду, життєвої мудрості з молодечим запалом та енергією є запорукою подальшого удосконалення роботи рятівника та забезпечення відмінних її результатів.
Привітали рятівників і вихованці міського Будинку культури своїми творчими доробками.
Каріна Корольова
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".